FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2021-06-15

DOMOTEX: 2022. január 13-16.

Kibővült termékpalettával szervezik a 2022. januári DOMOTEX szakvásárt. Az eddigi péntektől hétfőig helyett az új menetrend: csütörtöktől vasárnapig.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

 

2022. január 13. és 16. között a DOMOTEX számos újítást tartalmaz, köztük két újonnan bevezetett DOMOTEX címkét: "Káűrpit és szőnyeg" és "Padló & Fal", valamint felújították a csarnokszerkezetet. Ezenkívül a DOMOTEX még inkább az alkalmazásokra és a speciális célcsoportokra szabott speciális formátumokra fog összpontosítani.

"Decentralizáltan mutatjuk be a trendeket, az innovációkat és az életstílust az adott megjelenítési területeken" - mondta Sonia Wedell-Castellano, a DOMOTEX globális igazgatója, a Deutsche Messe AG, Hannover részéről. "A kiállítók és a résztvevők számos innovatív ötletre számíthatnak. Felfedezhetik azokat a trendeket és újításokat, amelyek alakítják a holnap vállalkozását. Különösen elégedettek vagyunk a piac szempontjából releváns kiállítókkal, hogy sikerült "visszahódítani" a közelgő eseményt. Az a tény, hogy 2022 januárjában ismét találkozhatunk a teljes padlóiparral Hannoverben, igazi csúcspont a hosszú járvány után! Ez még élvezetesebbé teszi az előkészületeket."

 

A kiállítói jelentkezés száma, szintje meghaladta a várakozást.

 

"Sok kiállító már a regisztráció hivatalos megnyitása előtt megerősítette részvételét a DOMOTEX-en" - kommentálta Wedell-Castellano. "Ez ismételten hangsúlyozza a DOMOTEX jelentőségét globális piacként és inspirációs forrásként az egész ipar számára. A személyes találkozók jelentőségét az ipar számára nem lehet túlértékelni; olyan neves és régóta kiállított kiállítók, mint az IPEK - A.Ipektchi, a Galleria Battilossi, a Jaipur Rugs Company, a Jambros Modern Flooring, a Javi Home, a Rezas Oriental & Modern Rugs és a Zollanvari a kézzel készített szőnyegekből, valamint a Oriental Weavers Carpet, Obsession és a gépi szőnyegek ágazatából származó Royal Hali már megerősítette részvételét. Különleges örömforrás a Bauwerk Group, a HARO és a Scheucher, mint új kiállítók, valamint a ter Hürne and Windmöller részvétele a parketta, az LVT és a laminát területén. Ezenkívül az Associated Weavers, az Infloor-Girloon és az Onefloor a textil- és rugalmas szektorból, valamint a SELIT az alkalmazási és szerelési technológiai szektorból már regisztráltak."

Jövő évtől a DOMOTEX csütörtöktől vasárnapig (korábban péntektől hétfőig volt) zajlik. Ez azt jelenti, hogy a DOMOTEX 2022. január 13-án indul és január 16-ig tart nyitva. Az új napok sorrendjével a DOMOTEX számos látogató és kiállító kívánságára válaszol, hogy már csütörtökön hivatalosan is megnyitják a show-t, és két egymást követő munkanapot kínálnak.

Forrás: panelsfurnitureasia.com

 

Pfiffer Bútor Mór Kft

FORMANCE Kft

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

MobileForester by Woodspring

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.