FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2020-12-10

Elindult a Budapest Select Concept Store

Hazai divat- és designtermékeket árusító webshoppal biztosít értékesítési lehetőséget az iparági szereplők számára a Magyar Divat & Design Ügynökség.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

A 2020. december 1-jén indult Budapest Select Concept Store oldalán egyedi termékek széles kínálata érhető el, amelyek közül bárki találhat számára megfelelő darabot. A webshop megvalósításával online térbe költöznek a magyar divat- és designtermékek, így az ügynökség nehéz időkben is támogatást nyújt az iparág tervezőinek. 

 

A világjárvány előtt a hazai divat-és designvállalkozások mindennapi működésének nélkülözhetetlen részét képezte a személyes értékesítés, amely mostanra csaknem teljesen megszűnt a korlátozó intézkedések, valamint a megváltozott fogyasztói szokások miatt. A Magyar Divat & Design Ügynökség a hazai divat-és designipar koordinációs központjaként a Budapest Select Concept Store létrehozásával járvány idején is üzletmenet-folytonosságot biztosít a magyar márkák számára az omnichannel modell kialakításával. Ennek köszönhetően az értékesítési folyamatok egy digitális platformmal egészülnek ki, így az offline eladási lehetőséggel nem rendelkező márkák termékei felkerülnek a virtuális térbe és ezáltal könnyebben elérik a divat- és designtermékek iránt érdeklődő fogyasztókat. A keresletcsökkenés mérséklésén túl, az omnichannel értékesítési stratégia előmozdítja a digitális átalakulást a szektorban, amely hosszú távon erősíti a vállalkozások ellenálló képességét.

 

A webshop kihangsúlyozza és láthatóvá teszi a magyar brandekben rejlő értékeket a divat-és design iránt érdeklődő hazai és nemzetközi közönség számára. Az oldalon maszkokon, pólókon és kabátokon át egyedi lámpák és bútorok széles skálája is megtalálható. A platform a magyar divat-és designmárkák ismertségének növelésén túl ahhoz is hozzájárul, hogy a márkák személyes történeteit megismerve erősebb kapcsolat alakuljon ki a fogyasztók és a brandek között. Ezzel tovább ösztönzi az értékesítési folyamatokat. A webshopon történő megjelenésre nyílt pályázat útján jelentkezhettek a márkák.

 

Bár a termékek megrendelése a webshopokhoz hasonló működési elvek mentén történik, a darabok egyedileg készülnek, így azoknak a vásárlóknak, akik hazai termékek mellett döntenek karácsonyi ajándék gyanánt, érdemes lehet időben szétnézni az oldalon.

 

A Budapest Select Concept Store megvalósításával az MDDÜ szeretné felhívni a tudatos vásárlók figyelmét a hazai termékek vásárlására és a magyar tervezők támogatására.

 

A webshop az alábbi linken érhető el:

https://budapestselectstore.com/

FATÁJ kiegészítés:

Cikkünk szerkesztésekor a Bútor szekcióban 5 termék érhető el (ebből 4 egyenlőre csak előrendelhető). Az árak 130.000 - 610.000 Ft között változnak.


Forrás: HDFA

 

Pfiffer Bútor Kft

FORMANCE Kft

MobileForester by Woodspring

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.