FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2020-11-11

imm cologne: Lesz januárban Kölnben Bútorvásár

A vásárszervezők a januári vásáraikat többnyire áttették későbbi más időpontra. A Kölni Bútorvásár szervezői kitartanak a januári esemény mellett: 2021. január 20-23.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

Fotó: Koelnmesse

 

Röviden: imm cologne, hosszabban: IMM Internationale Moebelmesse a vásár neve. Honlapjuk szerint ragaszkodnak a januári dátumhoz:

2021. január 20-23.

 

 

Álláspontjuk:

"Megvalósítjuk" ez a Koelnmesse egyértelmű állásfoglalása az imm cologne 2021. januári megszervezése mellett. A Koelnmesse ezért szorosan konzultálva a tanácsadó testülettel és figyelembe véve a koronapandémia jelenlegi fejleményeit az európai és a német környezetben, úgy döntött, hogy az imm cologne 2021 különkiadásként és hibrid formában valósul meg, egyértelműen fókuszált kiállítási résszel és digitális platformmal, hogy az értelmesen kiegészítse a kölni valós jelenlétű vásárt.

 

Október közepén hozták meg a döntést, hogy különkiadásként és hibrid eseményként tartják meg a januári vásárt.

A vásár utolsó napja nyitva áll lesz a végső fogyasztók (vásárlók) előtt is. A LivingKitchen-t 2021-ben felfüggesztik (elmarad). A konyhai témát beépítik az imm cologne különkiadásába: "Célunkat egyértelműen meghatároztuk, hogy jövő januárban lehetővé tegyük a az imm cologne-t, még a kihívást jelentő keretfeltételek mellett is. A kompakt kiállítási területre alapozva, digitális hálózatokkal és prezentációs lehetőségekkel gazdagítva az imm cologne fontos impulzusokat kínál a bútoripar számára az új pénzügyi évre. "- mondta Oliver Frese, a Koelnmesse ügyvezető igazgatója. "Átfogó higiéniai és védelmi csomaggal a kiállítók és a látogatók egyaránt biztonságosan mozoghatnak a kiállítási területen, és az üzletre koncentrálhatnak. A különkiadásban személyre szabott és innovatív standépítési megoldásokat is kínálunk kiállítóinknak, amelyek hatékony és inspiráló részvételt tesznek lehetővé a vásáron. "- teszi hozzá Matthias Pollmann, a Koelnmesse üzletág-vezetője.

Kisebbek lesznek a standok és nagyobb lesznek köztük a távolság, ami kisebb standszemélyzetet és csökkenő költségeket is jelent.

Az új imm@home platform segítségével a vásár nemcsak a kiállítók üzleti lehetőségeit bővíti, hanem a látogatók széles körét is eléri, akik a koronajárvány miatt jelenleg nem tudnak Kölnbe utazni. Ez a hibrid megközelítés számos további lehetőséget kínál az imm cologne különkiadása az interakcióra. Az imm@home-on gyakorlatilag eszmecserét folytathat az iparral, kapcsolatba léphet a releváns kapcsolatokkal és elősegítheti vállalkozását. Ezenkívül a vállalatoknak lehetőségük nyílik termékeik virtuális bemutatására saját online foglalkozásukon. Az imm@home tehát minden kiállító számára a saját standján túl valós hálózatépítést, közvetlen beszélgetéseket és megoldásokat kínál valós időben.

Természetesen mindez akkor lesz sikeres, ha ebben a kiállítók és a látogatók is partnerek lesznek, ami hamarosan kiderül.

 

Az imm-cologne kínálata iránt érdeklődőknek érdemes lesz alaposan körülnézniük a vásár honlapján, hogy felkészüljenek a valós és/vagy virtuális látogatásra.

Forrás: A vásár honlapja és a moebelmarkt.de
Szerk: MM

Kiegészítés:

 

Az imm-cologne-vel szemben a HEIMTEXTIL és a DOMOTEX, melyek szintén hagyományosan januári események, átkerültek májusra.

Pfiffer Bútor Kft

FORMANCE Kft

MobileForester by Woodspring

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.