FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2020-06-29

Prémium Parketta Outlet nyílt Székesfehérváron

A Weitzer Parkett, a prémium minőségű parketták osztrák gyártója idén tavasszal nyitotta meg magyarországi bemutatótermét, raktárát és Prémium Parketta Outletét Székesfehérvárott. Csúcsminőségű prémium parkettái, padlói mellett, csekély hiányosságú, és kifutó parkettaválasztékai meglepően széles választékát kínálja megdöbbentően alacsony árakon.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

Weitzer Parkett - Szenvedélyes precizitás

 

"We are from Europe" - A családfánk gyökerei erősek: Családunk több mint 180 éve kapcsolatban áll a fával, mint természeti elemmel. Elvégre szülőhelyünk, Weiz a zöld Stájerország, Ausztria erdőkben leggazdagabb tartományának közepén van. Ahogy az erdeink faállománya folyamatosan nő, úgy mi is folyamatosan továbbfejlődünk. Dr. Nicola Weitzerrel és Mag. Alexandra Decker-Weitzerrel a Weitzer család már hetedik generációja áll a családi vállalat élén. Nagyon megfontoltan viszik tovább szüleik és nagyszüleik életművét.

A regionalitás termékeink különleges ismertetőjele

 

Magyarországnak fontos szerepe van mind az alapanyag ellátásban, mind a faparketták és -padlók gyártásában. A társadalmi felelősség a vállalati politikánk szilárd része. Ezért is szívügyünk, hogy a jövőben is biztosítsuk a munkatársaink munkahelyeit Magyarországon. A vállalat több mint 600 munkavállalót foglalkoztat. Az alapanyagbeszerzés és a gyártás az ausztriai központ mellett a magyar székhelyű, gyékényesi fűrészüzemben éppúgy folyamatos, mint Turopoljében (CRO). A Weitzer Parkett kizárólag európai, fenntartható gazdálkodásból származó fa alapanyagokat dolgoz fel, és egyáltalán nem használ trópusi fafajokat.

Tapasztalatunkkal irányadók vagyunk

 

1831 óta gyakoroljuk a fafeldolgozás művészetét. Ezért tudunk ma olyan kifinomult, tartós termékeket kínálni, amelyek a minőségük révén nemzetközileg keresettek és sikeresek. Az egész ágazatban mértékadó szerepünk van. Mindeközben a kezdetek óta szem előtt tartjuk az ökológiai felelősségünket.  

 

A székesfehérvári bemutatótermünkben és raktárunkban 300 m2-en győződhet meg fapadlóink és szín-, illetve típusazonos lépcsőink széles választékáról. Szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadók segítenek kézzelfoghatóvá tenni Önnek az intelligens parketta- és lépcsőmegoldásainkat.

A titkunk

 

- Legkiválóbb minőségű nyersanyagok

- Klasszikus kézműipar

- Műszaki fejlesztések

- Legmagasabb precizitás

- Több évtizedes tapasztalat

- A tökéletességre való fáradhatatlan törekvés

 

Egyedülálló, minőségi padlók:

 

- ápolást nem igénylő parketta,

- egészséges parketta,

- halk parketta és

- iDesign Parkett

 

Az olyan világújdonságokkal, mint az első ápolást nem igénylő parkettával vagy a halk parkettával és az egészséges parkettánkkal eddig nem sejtett lehetőségek hevernek a lábainknál. Ezek bizonyítják, hogy a parketta nemcsak szép és csúcsminőségű, hanem ápolást sem igénylő, egészséges és halk is lehet.

Termékválasztékunk a számos parketta-típus, a fafaj-választék, a felületkezelési módok és a változatos méreteknek köszönhetően óriási. Padlóinkat a mai igényeknek megfelelően két-, illetve háromrétegben, 2,5-5,5 mm-es kopóréteggel, 9,3-18 mm-es vastagsági tartományban, csap-hornyos és az egyedülálló "Double-Click" kiképzéssel is gyártjuk. A termelés során felhasznált magas értékű faanyagok esetleges kisebb hibái, illetve a csekély hiányosságokat mutató termékek egy részét, ún. "secunda" névvel jelölt termékcsoportba válogatjuk - és mélyen az eredeti ár alatt kínáljuk az érdeklődőknek. Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a secunda választékok megfelelnek a prémium parketták minőségi elvárásainak, de vizuálisan érzékelhető apróbb sérülések, színhibák, stb. lehetnek ezeken a parkettákon.

 

Ha a termék eredeti felületkezelése kifogásolható, azt a használt csúcstechnológia segítségével visszacsiszoljuk, majd újra felületkezeljük, ezáltal vékonyabb fedőrétegű "impuls" választék lesz a - már műszakilag tökéletes - késztermék, ami szintén mélyen az eredeti ár alatt talál vevőre.

A Weitzer Parkett választékok magas minőségéről bárki személyesen is meggyőződhet a pár hónappal ezelőtt megnyílt Outlet raktárban. A raktár folyamatosan változó készlettel várja az érdeklődő viszonteladókat, kivitelezőket.

 

Az árak a termék-típusonként változóak, de nagyon beszédes, hogy bruttó 3.600,-Ft/m2-től indulnak a több tízezer Ft/m2-es árakig.

Kifutó termékeink a legjobb minőségben várják Önt, csak úgy, mint a mélyen az eredeti ár alatt kínált, csekély hiányosságú, "secunda" és "impuls" parkettáink is. Különböző formátumú parkettáink, svédpadlóink közül választhat a 36 cm hosszúságú ipariparkettától ("Strip-Optik") a rendkívül impozáns megjelenésű 3,50 m-es és 35 cm széles osztatlan felületű kastélypadlókig számos fafajban, színben és felületkezeléssel.  

 

Mivel a választékunk folyamatosan megújul, érdemes gyakran benézni hozzánk!

Weitzer Parkett - Szfv. az M7-estől 3 km-re:

8000 Székesfehérvár, Raktár u. 7.

+36 30 267 6596

(x) Weiter Parkett Hungária Kft.

 

 

 

 

Pfiffer Bútor Kft

FORMANCE Kft

MobileForester by Woodspring

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.