FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
 
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2020-06-11

Indul a STIHL Podcast csatornája, a KertÉRTŐK!

A kertészkedés szerelmeseinek most jó hírünk van. Hasznos szakértői tippekkel bővíthetik tudásukat, akár autóban ülnek, sütnek-főznek, vagy éppen kertet rendeznek, ugyanis a STIHL kertápolási Podcast csatornát indít.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


A kéthetente új témákkal jelentkező KertÉRTŐK műsorban kivesézik a hobbi kertészek számára leghasznosabb kertápolási témákat.

 

A KertÉRTŐK - Az otthon kertészkedők műsora című podcast sorozat kéthetente jelentkezik majd új résszel, a műsorvezető az ismert növényápolási szakértő, a kertTV alapítója, a kertészeti témájú videókat készítő vlogger, McMenemy Márk. A műsor állandó vendégei, Beh Mariann, kertészmérnök, a STIHL kertápolási szakértője, a Bazsalikomos kert brand megálmodja, A kert konyhája című könyv szerzője. Valamint Bodor László, az Andreas Stihl Kft. műszaki marketing menedzsere, a STIHL gépek szakértője, aki számára nincs olyan technikai adat, paraméter, innováció, amit a kertápolási gépekről ne ismerne.

 

A podcast csatorna célja, hogy szórakoztató, közérthető módon olyan tudást nyújtson, hogy akár kezdőként keres valaki hasznos kertápolási tanácsokat, vagy már gyakorlottabb kertészként hallgatja a műsort garantáltan előnyös praktikákat sajátítson el.

 

Az első adás témája a megfelelő fűnyíró kiválasztása, ami általában nagy fejtörést szokott okozni a legtöbb kerttulajdonosnak. A választható gépek palettája egyre bővül, már nem csak a jól megszokott benzinmotoros és elektromos típusból választhatunk, hanem a praktikusabb, és nagyobb mozgásteret engedő akkumulátoros gépek, vagy éppen az önjáró, robotfűnyírók közül is. Ha meg van az igényeinknek megfelelő gép, már félsikernél járunk, azonban a STIHL KertÉRTŐK nem áll meg itt, a gyepápolás rejtelmeibe is beavat, hogy milyen magasságot válasszunk, és mikor is végezzük el a fűnyírást.

 

A következő hónapokban a STIHL szakértői körbejárnak több közkedvelt témát is, például hogy milyen fontos nyári teendők vannak egy kertben és ezekhez milyen gépeket, eszközöket érdemes használni, mi az a mulcs és mire használható, miért is jó egy robotfűnyíró a háznál, miért hasznos az aprítógép vagy hogy hogyan készítsünk komposztládát.

 

A KertÉRTŐK - Az otthon kertészkedők műsora podcast már a legnépszerűbb felületeken a Spotify-on, az iTunes-ban és a Soundcloud-on is elérhető.

A STIHL-ről

A Stihl International GmbH mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépek gyártásával, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. 1926-ban alapították, máig 100%-ig családi kézben van, jelenleg több mint 160 országban képviselteti magát. A magyar leányvállalat, az Andreas Stihl Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon, ma már 300 szakkereskedéssel és 140 szakszervizzel. Az Andreas Stihl Kft. a motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensében, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és -láncok értékesítési területén piacvezető.

A vállalat a STIHL Timbersports nemzetközi sportfavágó versenysorozat névadó szponzora is.

(x) Andreas Stihl Kft.

 

Pfiffer Bútor Kft

FORMANCE Kft

MobileForester by Woodspring

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.