FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
 
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2019-10-21

Gyászhír - Palotai József [80]

Szomorúan vettük tudomásul a hírt, hogy Palotai József 2019. október 15-én, tíz nappal a 80. születésnapja után, rövid betegséget követően eltávozott az élők sorából.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

Bár tudjuk, aki megszületik, az egyszer el is távozik a földi létből, azért ezt a tényt nem könnyen vesszük tudomásul. Főleg akkor, amikor újra arról értesülünk, hogy megint elment valaki közülünk.

 

Szomorúan vettük tudomásul a hírt, hogy egykori kollégánk, Palotai József 2019. október 15-én tíz nappal a 80. születésnapja után, rövid betegséget követően eltávozott az élők sorából. Azért is döbbentünk meg a hír hallatán, mert a szeptember 4-ei nyugdíjastalálkozónkon még Őt is ott üdvözölhettük.

 

Palotai József kollégánk 1939. szeptember 15-én született, Pilisszentkereszten. Az általános iskola után a Budapesti Eötvös József Gimnáziumban végezte középfokú tanulmányait, és tett érettségi vizsgát 1958-ban. 1959-ben beiratkozott a Soproni Egyetem Erdőmérnöki karára, ahol 1964-ben megszerezte az Erdőmérnöki diplomát. Ettől az évtől kezdve szolgálta a tolnai erdőket, mivel már 1964. 07.20.-án a Tolna Megyei Állami Erdőgazdaság Tamási műszaki csoportjában gépesítési gyakornok munkakörben állt munkába. 1965. februárjában áthelyezésre került az Erdőgazdaság Központjába és fahasználati előadóként végezte munkáját, egészen októberig, amikor is a Tolna Megyei Állami Erdőgazdaság Műszaki Erdészethez került gépesítési műszaki vezető munkakörbe.1966. májusától ugyanitt lett kinevezve magas-, és mélyépítésű műszaki vezetőnek. 1967. októberétől visszakerült a Tolna Megyei Állami Erdőgazdaság Központjába a, műszaki-, fejlesztési és gépesítési előadó munkakörbe.

 

1969.01.01.-től átszervezés miatt a Tolna Megyei Állami Erdőgazdaságból átalakulása után, Gyulaji Állami Erdő- és Vadgazdaság lett.

 

József, 1970. januártól fagyártmány termelési előadó kinevezést kapott. Még ebben az évben kibővítették a munkakörét a fagyártmány értékesítési feladatokkal is. 1974 áprilisában ebben a munkakörben vezető pozíciót kapott, vagyis fagyártmány termelési és értékesítési vezető lett. 1990. decembertől terv-statisztikai vezető. 1991. márciustól fakereskedelmi ágazatvezető.

 

József egészen 1999-ig szolgálta a vállalatot, mindezt tette nagy lelkiismeretességgel, amiről az is tanúskodik, hogy 1972-ben és 1977-ben is elnyerte a Kiváló Dolgozó címet, valamint 1981-ben megkapta a Szolgálati Érdem Érmet is.

 

A Gyulaj Zrt. dolgozói osztoznak Palotai József felesége Ildikó, és gyermekei Attila és Gábor fájdalmában.

Forrás: Gyulaj Zrt.

Kentech Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.