FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
 
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2019-07-02

AMKODOR Erdészeti gépek
Egyszerűségükben az erejük

A Hunnia Fagép kínálatában az AMKODOR erdészeti gépek remek lehetőséget nyújtanak a technológia fejlesztéshez, kiszámítható megtérüléssel bírnak, a karbantartási költségeik alacsonyak és mindehhez rendelkezésre áll a magyarországi szervízszolgáltatás és alkatrész ellátás is.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


Megegyzés

2019. júniusában, több hónapos egyeztetés követőn, régiós megállapodás született a Fehérorosz Amkodor Holding cégcsoport és a 100%-ban magyar tulajdonú Hunnia Fagép között. A magyar partner vállalta a forgalmazáson kívül a berendezések teljes körű szervízelését és alkatrészellátását, illetve a termékfejlesztésben is segítségüket kérte a gyártó. A szervíztechnikusok képzése az Amkodor Holding központjában, Minszkben történik folyamatosan.

 

Miért az AMKODOR?

Az erdei munka nehéz, kihívásokkal teli, mégis a természet szeretete és az új nemzedékek számára fentartani az erdőállományt az erdészeti alkalmazottaknak és vállalkozóknak egy hivatástudat, akik minden nap ezért dolgoznak.

Mégis nagyon sok partnerünknél problémát jelent a munkaerő, ezért csak a fejlesztés lehet számukra a megoldás. A döntés előtt piacfelmérés végeztünk ügyfeleink körében. Ők jelezték számukra, hogy olyan megoldásokban gondolkodnak a fejlesztés terén, ami kiszámítható megtérüléssel bír, ahol a karbantartási költségek alacsonyak és rendelkezésre áll szervízszolgáltatás és alkatrész ellátás, mert mint tudjuk a gép akkor romlik el amikor a legtöbb munka van.

Ezért esett a választásunk az Amkodor Holding erdészeti divíziójának gépjeire. A magyar emberek ismerik az orosz technikát, nincs túl automatizálva számítógépekkel, könnyű javítani és alkatrésszel ellátni.

Érdekesség, hogy a nagy nyugati gyártók egységeit használják a gépeikben (NAF híd, Danfoss hidraulika, Kesla daru és Harvester fej, stb.).

Az Amkodor erdészeti gépek minden típusa Powershift sebességváltóval van ellátva. Ennek egyik előnye a hidrosztatikus rendszerekkel szemben, hogy a nyári melegben is hosszabb távokat tudunk megtenni a rendszer túlmelegedése nélkül, illetve a hidraulikus meghibásodás esetén is mozgatható marad a gép.

Az AMKODOR holding 15 gyáregységgel rendelkezik. Megtalálható náluk csúszókormányos, teleszkópos, gumikerekes és lánckerekes kotrók és kiegészítő egységeik is.

Hol lesz látható?

Szeptemberben, Sopronban az Innolignum kiállításon mi is ott leszünk, szeretettel várunk minden érdeklődőt. Látható lesz az AMKODOR 2662-01 típusjelzéssel rendelkező Perkins motoros Stage 4F minősítésű erdészeti kihordó (forwarder) és egy AMKODOR 2243 erdészeti vonszoló (skidder).

A vásár után tervezünk erdészeti bemutatót terepen is Magyarország keleti és nyugati részén is. Az időpontokat és a helyszíneket hamarosan ismertetjük.

További érdekességek

Örömmel jelentjük be, hogy elkezdtük erdészeti-mezőgazdasági és építőipari munkagépek teljeskörű szervizelését típustól függetlenül, illetve hiba diagnosztikai vizsgálatokat is melyben a Texa rendszert használjuk teljes csatlakozó készlettel és szoftverrel. A szervízvezetőnk Vizeli István András gépjárműtechnikai mérnök tud felvilágosítást és segítséget adni Önöknek.

 

Elérhetőségeinket a www.hunnifagep.hu oldalon találják

(x) Hunnia Fagép

 

 

Kentech Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.