FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2019-01-22

A Budakeszi Vadaspark új, látogatóbarát honlapja

A Budakeszi Vadaspark újévi ajándékként új, felhasználóbarát honlappal kedveskedik látogatóinak. A vadaspark által kínált digitális szolgáltatáscsomag így a meglévő okostelefonos applikáció és a közösségi média oldalak mellett korszerű honlappal is kiegészült.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

 

A nemrég megnyitott felület újdonságai közé tartozik a kétnyelvű menürendszer, az online időpontfoglalás lehetősége, valamint a mobilra és tabletre is optimalizált: reszponzív megjelenítés.

 

 

A Budakeszi Vadaspark nemcsak az állatok jólétére és a játékos ismeretátadásra fordít kiemelt figyelmet, hanem lépést tart a világ fejlődésével is. A most megújult honlap számos korábbi informatikai fejlesztést foglal egységes keretbe: tavaly júliustól ugyanis már intelligens mobilfizetési megoldással is megváltható a belépőjegy, novembertől elindult az Instagram-profil, a régóta meglévő Facebook-oldal pedig töretlen népszerűségnek örvend. A kényelmi szolgáltatásokkal bővített honlap így nem csak támogatója, de kiváló kiegészítője is a már meglévő platformoknak.

 

 

"A Budakeszi Vadaspark a játszva tanulás, és az erdei élmények központba állításával interaktív ökocentrum létrehozásán dolgozik, aminek a különböző informatikai fejlesztések is részét képezik. A különböző online platformjaink is a vadasparki élménycsomagba tartoznak, ezért kiemelten fontos számunkra, hogy a vadasparkba érkezés előtt milyen felületen érintkeznek velünk a látogatók. A tervezés során a hatékonyabb információátadásra, az áttekinthető tartalomra, valamint az átlátható és letisztult megjelenésre is ügyeltünk. A honlap megújítása a Budakeszi Vadaspark 40 éves évfordulója alkalmából tervezett újításaink első lépése, amit több infrastrukturális fejlesztés is követ majd. A célunk pedig mindenhol ugyanaz: játékosan értéket közvetíteni, a családokkal együtt felfedezni az erdőt, és rájönni arra, hogy a "hazai az új egzotikum" - mondta Szabó Péter, a Budakeszi Vadaspark igazgatója.

 

 

A megújult arculattal és tartalommal rendelkező honlap új elemei közé tartozik az online időpontfoglalás a különböző szakvezetésekre, programokra és táborokba, ami jelentősen leegyszerűsíti a jelentkező családok, csoportok és pedagógusok dolgát, és megkönnyíti a kapcsolattartást. A felület ráadásul két nyelven is elérhető, ami tudatos tervezés eredménye: a Budakeszi Vadaspark ugyanis még nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az egyre növekvő létszámban érkező külföldi látogatók tájékoztatására. Ezen a területen a következő lépés a vadaspark területén található tájékoztató táblák angol nyelvű feliratozása lesz.

 

 

Az új honlap reszponzív: minden mobil eszközön jól használható, úgyhogy a látogatóknak lehetősége van akár helyben böngészni az információk között.  Könnyen elérhetően, külön oldalsávban kaptak helyet a legfontosabb, és a leggyakrabban keresett tartalmak, úgy, mint a nyitva tartás, a jegyárak, és a napi programbontás is. Kiemelt helyet kaptak a különböző szolgáltatások, így például a Kalandpark híreit is könnyen megtalálhatják az érdeklődők az állatok bemutatásával kapcsolatos számos egyéb ismeret között. A felhasználók ráadásul Budakeszi Vadasparkot alapító, és a főváros környéki erdőket kezelő Pilisi Parkerdő Zrt. honlapjára is könnyedén átnavigálhatnak, valamint a Hármashatár-hegyi Kirándulóközpont programjairól is első kézből értesülhetnek.

A megújult webfelület új címen, a budakeszivadaspark.hu néven érhető el, de használatban marad a régebben megszokott vadaspark-budakeszi.hu honlapcím is, de átirányítva az új helyre.

Forrás: Budakeszi Vadaspark

Kiegészítés:

 

A régi honlapcímen volt hírek és mindenféle más részlet tartalmak azok kapcsolóival így már nem érhetőek el a továbbiakban.

 

Kentech Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.