FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2018-04-03

Wood Arts Intarsia Workshop 2018. májusban

A 2018. májusi Wood Arts Intarsia Workshop-ra már csak 3 szabad hely van, a téma iránt érdeklődőknek érdemes mihamarabb jelentkezniük.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

A 2017. novemberére meghirdetett intarziakészítési workshop az ünnepek előtt, majd idén az év elején is többeknek ütközött volna, így akkor nem sikerült megszervezni. Ugyanakkor 2018. tavaszra több az érdeklődés annyira, hogy már csak 3 szabad hely maradt.

Május elején lesz a negyedik Wood Arts Intarsia Workshop. Itt ismét elsajátíthatják a résztvevők az intárziás képek készítését családias hangulatú, két napos rendezvényen, ahol rendkívül részletes tematika alapján haladnak az alapok megismerésétől az anyagismereten, a gyakorláson át a tényleges kép befejezéséig.

 

 

Voltak akik már Karácsonykor befizették a részvételt, így a Wood Arts Intarsia Workshop különleges gravírozott ajándék kupon formájában került a karácsonyfa alá, így mostanramár csak 3 szabad hely maradt.

 

 

A konkrét időpont a megfelelő számú jelentkezők meglétével válik publikussá. A teljes tematika és bővebb infó az intarzia.hu és a woodartsintarsia.com oldalon található. Az előző Workshop képeit a WOOD ARTS facebook oldalán lehet megtekinteni.

 

 

A Workshop helyszíne a Szelence Café kézműves műhelye lesz. Ott egyébként egészséges vegetáriánus, glutén és tejmentes vegán ételeket és csodálatos egészséges süteményeket lehet enni a hét majdnem minden napján. Érdemes meglátogatni az éttermet addig is! A cím: 1013 Budapest, Pauler utca 8. Megközelíthető: A Széll Kálmán tér felől 56-os illetve az 56A villamossal, vagy a Deák Ferenc Tér felől a 16-os busszal érkezve a Krisztina Tér megállónál kell leszálni és onnan 2 perc séta. Parkolási lehetőség van a környező utcákban.

 

Aki már most szeretne többet megtudni, ingyenesen megkaphatja Sándor László: Pontosan mi is az intarzia? című e-könyvét.

A szerző igyekszik dióhéjban összefoglalni a technika múltját, bemutatni a saját márkájának történetét és kedvet ébreszteni azokban, akik eljátszottak már a gondolattal, hogy mindennemű előképzettség nélkül valami különlegeset és egyedit alkossanak saját kezűleg. Olvasni lehet az intarziázáshoz szükséges eszközökről, a szükésges alapanyagokról és a beszerzésük lehetőségeiről, de a könyvajánló részről sem felejtkezett meg.

 

Forrás: Wood Arts Intarsia

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.