FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2017-08-11

innoLignum: Szeptember 7-9. újra faipari és erdészeti kiállítás Sopronban

Faipari gépek, szerszámok, segédanyagok, faesztergályos bemutató, faszobrászat, kötélpálya, fakitermelő gép, veterán motorfűrész, erdő ízei, sport favágók.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

 

Az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat idén szeptember 7-9. között (csütörtök-szombat) várja a szakmai látogatókat a Novomatic Arénában. A szervezők azonban idén sem csak a faipar és az erdőgazdálkodás képviselőit várják, hiszen szombat estig számos közönségprogramot is szerveznek kicsiknek és nagyoknak; óvodásoknak, iskolásoknak, egyetemistáknak és családoknak egyaránt.

 

Sopron mindenkit vár!

A kiállítás szakmai részén a faipar szereplői, a fa szerelmesei, az erdészek, fakitermelők 2017-ben is a legújabb gépészeti technológiákkal, szerszámokkal és anyagokkal ismerkedhetnek meg. Erdéseti téren a rendezvénynek ezúttal külön súlyt ad, hogy folyamatosan beadhatók az erdészeti géptámogatás pályázatai, így akár Vidékfejleszti Program forrásainak minél jobb kihasználása érdekében is hasznos lehet ellátogatni Sopronba. Ahogy az elmúlt időszakban, úgy idén sem hiányozhatnak a világ élmezőnyébe tartozó márkák. Nagy- és kisgépek, szerszámok és terepjárók mellett a fa feldolgozása és a tüzeléstechnika, a megújuló energiaforrások és kazánok is helyet kapnak a rendezvények.

Mindhárom nap jelen lesz a Magyar Faesztergályos Egyesület is: bemutatják ezen ősi mesterség fogásait, eszközeit. A cégek mellett bemutatkoznak az oktatási intézmények is. Lesz faszobrászati bemutató.

 

"A tavalyi kiállítói számmal kalkulálunk, több új vállalat is bemutatja termékeit, ráadásul sokan jelezték, hogy színvonalas, saját építésű standdal készülnek a három napos programra" - közölték a szervezők.

2016-ban már a korábbinál jóval több és változatosabb közönségprogram várta a családokat, a szakmai és laikus látogatókat egyaránt, ami ezúttal sem lesz másképpen. Tavaly tértek vissza az innoLignumra az állami erdőgazdaságok. A 22 erdészeti társaság 120 négyzetméteres közös standján idén is megismerkedhetünk Magyarország vadfajaival, kirándulóhelyeivel, kóstolhatunk erdei termékeket, de az erdészek munkájába is betekintést nyerhetünk.

Míg csütörtökön főként a szakma áll a középpontban, a hétvégére megszaporodnak a közönségprogramok. Lesz játszóház, a már hagyományos faesztergályos bemutató, drótkötélpálya a kiállítás fölött, amin bárki lecsúszhat, de a szabadtéren szebbnél-szebb szobrok készülnek majd fából, méghozzá láncfűrész segítségével.

Hazánk legjobb sportfavágói közül is többen ott lesznek a soproni Novomatic Arénánál, hiszen lesz  STIHL Timbersports favágó bemutató is, az Erdő-Mező Online és Magazin pedig újra veterán láncfűrészekkel várja az érdeklődőket standján. Sőt, ezúttal a Forest Power Kft.-vel együttműködve az erdészeti hírportál harvester szimulátor versenyt is rendez az aréna területén.

Mindezek mellett az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat részeként több szakmai konferencia, előadás és bemutató is várja a szakmai látogatókat szeptember 7. és 9. között.

 

 

További információ: E-mail: innolignumsopron@sopronholding.hu

Telefon: 99/514-514 www.innolignumsopron.hu

 

 

PFIFFER BÚTOR

KUHN Rakodógép Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.