FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2017-03-24

HOMAG - Egy vállalat, egy márka - Több, mint részek összessége

Aki ma sikeres akar lenni, annak meg kell hallania a piac, illetve a vevők jelzéseit, és nyitottnak kell lennie a változásokra. Ennek szellemében szervezte át vállalatát a Homag-csoport, az ügyfelek, és üzleti partnerek igényeit előtérbe helyezve.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

Az új Homag-csoport megjelenésével más értelmezést nyer a cégen belüli márkastratégia, és Az Ön megoldása üzenet már egy új márka jelenlétét fémjelzi.

 

A változás, mint lehetőség

A Homag-csoport az 1960-as évek óta folyamatosan meghatározó szerepet tölt be a fafeldolgozó ágazatban, és technológiai innovációi révén a vevői számára is rendre megteremti ugyanezen lehetőséget. Ezzel a világos stratégiával fejlődött a Homag-csoport olyan vállalattá, amely a famegmunkálás teljes technológiai láncolatát lefedi, és mára már 6.000 dolgozót számlál.

Ma a konszern az elsőszámú világmárka a piacon. Ezt csak úgy érhették el, hogy a cég vezetői és a dolgozók egyaránt a fejlődést tartották szem előtt, és mindig nyitottak voltak a változásokra.

Napjainkban a világ egyre gyorsabban változik körülöttünk: globalizáció, individualizáció, digitalizáció, hálózatépítés csak néhány az irányadó kulcsszavak közül, amelyek a folyamatokat meghatározzák...

Egyetlen márkanév: Homag

A Homag a változásokat ma lehetőségnek tekinti, ezért a következő lépést tette: a meglévő márkákat egyesítette. A döntés azt jelenti, hogy a jövőben a Homag egyetlen erős márkaként lesz jelen a piacon, ezáltal világosabbá válik a kommunikáció, és egyszerűbb lesz a tájékozódás, például a termékválasztékban.

 

Számos előny a partnereknek

A jövőben minden gép a Homag emblémát viseli majd, így például a Holzma táblafelosztók, a Brandt élzárók, a Weeke CNC-k, a Bütfering kontaktcsiszolók is Homag néven kerülnek forgalomba. Ez a következő előnyöket nyújtja a felhasználók számára:

- A kompetenciák egyesítésével erős fejlesztő csapat gondoskodik az innovációk nagyobb hatékonyságáról. Az új megoldások gyorsabban integrálhatók a termelési folyamatokba.

- Egy erős szervizcsapat, amely világszerte hatékony, gyors segítséget biztosít bármely felmerülőprobléma megoldásában.

Az új üzenet: "Az Ön megoldása"

Ez egy hosszú távú ígéret, amely mögött egyetlen erős márka biztosítja a hátteret. Három alapvető ismérv, amely a Homag csapatát jellemzi: innovatív, megoldás orientált, biztos partner.

 

"Az Ön megoldása": a jövőstratégiája

A felhasználó számára az optimális megoldás már régóta nem egy gépet, egy szoftvert, egy szolgáltatást vagy egy jó szervizt jelent. Igazán csak az kompetens, aki mindezt egy kézből tudja kínálni, üzemmérettől függetlenül: megismerve a vevő igényeit tanácsadással szolgál és a leginkább hozzáillő megoldást szállítja. A Homag éppen ezt teszi. Világszerte fejleszti vevőinek az innovatív egyedi megoldásokat. Ilyen az, amikor vevői igények és a kínált megoldások összetalálkoznak, és ez: Az Ön megoldása!


A kép nagyításához kattints ide!

(x) Lignomat Kft.

 

PFIFFER BÚTOR

KUHN Rakodógép Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.