FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2016-10-06

NymE 357,19 milliós támogatása infrastruktúra bővítésre és gyakorlati képzési helyek kialakítására

Az NymE infrastruktúrafejlesztésre és eszközbeszerzésre támogatást nyert el a TIOP keretében, a projekt megvalósítása sikeres volt.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

 

A Nyugat-magyarországi Egyetem infrastruktúrafejlesztési és eszközbeszerzési tevékenység megvalósítására irányuló vissza nem térítendő támogatást nyert el a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében, "A Nyugat-magyarországi Egyetem oktatási-, kutatási- infrastruktúrájának bővítése, illetve megújítása, gyakorlati képzési helyek kialakítása" című projekt megvalósításához, melynek megvalósítása sikeresen megtörtént.

A projekt átfogó célja volt az intézmény gyakorlati képzéssel, oktatással, kutatással kapcsolatos infrastruktúrájának és eszközállományának hosszútávon fenntartható fejlesztése annak érdekében, hogy a tudásalapú társadalom és a fejlett gazdaság követelményeinek megfelelő versenyképes szolgáltatásokat tudjon nyújtani. A Nyugat-magyarországi Egyetem képzési és kutatási portfóliójának a térség gazdasági és piaci szerkezetéhez való igazítása, a helyi és regionális gazdasággal való együttműködésének erősítése a tudástranszfer, tudásmenedzsment szerepének megerősítésével a város és a térség gazdaságának élénkítése érdekében. A projekt megvalósításával az intézmény szeretné elérni, hogy magas színvonalú oktatási, gyakorlati képzési kutatási környezet alakuljon ki, mely motiváló, kreativitásra ösztönző és egészséges feltételeket biztosít hallgatói, dolgozói és a partnerei számára.

Célunk olyan fejlesztési "beavatkozások" megvalósítása volt, melynek segítségével az oktatás hatékonysága növekszik, a működési költségek csökkennek, ill. új partneri együttműködések jönnek létre a vállalati szektor képviselőivel. Többek között a soproni campus kerítésének felújítása, oktatási egységek festési, felújítási, fűtéskorszerűsítési munkái, tetőszigetelés megvalósítása, faipari műhely és munkaállomás kialakítása és egyéb infrastrukturális fejlesztési munkák kerültek elvégzésre.

Néhány példa a megvalósult beavatkozásokra:

 

 

A megvalósult fejlesztések elsődleges haszonélvezői a hallgatók, hiszen a bővített, korszerűsített eszközpark használata során megismerkednek a vállalkozásoknál alkalmazott technológiákkal. A modernizált oktatási környezet hozzájárul a hallgatók elégedettségéhez ezen keresztül az intézmény jó hírének terjesztéséhez.

Forrás: NymE

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.