FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2014-08-28

Népszerű volt a Csanyiki nyári napközi

A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén már hat hétig tartott az ÉSZAKERDŐ Zrt. erdei iskolai napközije. A Csanyiki Erdészeti Erdei Iskolába most is nagyon sok visszajáró gyermek érkezett, köztük például olyan, aki már harmadik éve nálunk tölti a nyári szünet egy részét.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 


A legelszántabbak három-négy hétig is szívesen maradnak a Csanyikban. A turnusok már május elején beteltek, ugyanis sok tavalyi vendégünk magával hozta az osztálytársait, barátait - mondta Rencsiné Ágh Márta, az ÉSZAKERDŐ Zrt. erdei iskolai programjainak koordinátora. Az Erdőjáró-természetismereti napköziben nagy hangsúlyt fektetünk a környezeti nevelésre, az erdő élővilágának, a természeti értékek védelmének megismertetésére, és az erdész szakma rejtelmeinek bemutatására. A különböző csoportfoglalkozások, vetélkedők motiválják a gyermekeket, így a játékok alatt szinte észrevétlenül, szórakozva jutnak új ismeretekhez. A legfontosabb azonban, hogy az itt eltöltött néhány nap során erdei iskolai programvezetőink beléjük "oltják" a természet szeretetét, ami sokáig megmaradhat, hiszen a fiatalok ebben a korban a legfogékonyabbak. Bizonyítják ezt azok is, akik évről-évre visszatérnek hozzánk.

A Lovas napközi szintén nagyon népszerű volt. A lovaglás mellett például még "lósütit" is készítettek a gyerekek, de nagyon sok új foglalkozást, játékot is kipróbáltak. Nem csupán a lovakkal ismerkedtek meg közelebbről, hanem más háziállatainkkal, kecskékkel, nyulakkal, a baromfiudvar lakóival is. A lovas ismeretek és készségek fejlesztése mellett természetesen ezeknek a csapatoknak is alkalma nyílt az erdei életközösség tanulmányozására. Túrák, térképrajzolás, madarászat és kézműves foglalkozások színesítették a programot. Összességében elmondható, hogy eredményes volt a nyári időszak a Csanyiki Erdészeti Erdei Iskolában. A munka viszont nem áll le. Szeptember elején elkezdődik a készülődés az őszi foglalkozásokra, hiszen hamarosan különleges programokkal, az Erdők Hetére várjuk a látogatókat - vont mérleget Rencsiné Ágh Márta.

Forrás: ÉSZAKERDŐ Zrt.

 

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

ID: WOOD projekt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

ERFARET Tudásközpont
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.