FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-08-08

InnoLignom Sopron 2013: 70+ kiállító

Eddig több, mint 70 kiállító jelentkezett az idei InnoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozatra. Az eseményen szakmai konferenciát is tartanak Faenergetika napjainkban címmel.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

 


Idén szeptember 12-től 14-ig rendezik meg az MKB Arénában városunk immár emblematikus eseménynét az InnoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozatot. A kiállítók jelentkezési határideje július 31-e volt, a jelentkezők száma pedig a tavalyi évhez hasonlóan alakult.

A kiállítás célja, hogy hozzájáruljon az erdőgazdálkodás és a faipar területén érintett cégek versenyképességének fokozásához, valamint lehetőséget teremtsen szakmai kapcsolatok kiépítésére, üzletek megkötésére, és az újdonságok megismerésére. E cél a kiállítók számára is fontos, ezért várhatóan a rendezvény kezdetéig még tovább bővül a jelentkezők köre.

A rendezvényen a szakmai előadások, tréningek, konferenciák a faipar és az erdészet szakmai közönségét célozzák meg, idén a Faenergetika napjainkban témakörben. Szeptember 13-án nagyszabású konferencia színesíti a programot e tárgyban a Nyugat-magyarországi Egyetemmel közös szervezésben.

(A képre kattintva nagyítva látható a program előzetes.)

 

A hagyományokhoz híven a Holzmetal Kft-vel együttműködésben amatőr faesztergályosok bemutatót tartanak, amire szeretettel várják a szakközönséget és az egyetemi diákságot is.

A szervező Sopron Holding Zrt. -vel együtt több mint 20 tagot számlál az InnoLignum alapítói köre. Köztük található Sopron Városa, a Nyugat-magyarországi Egyetem, valamint többek között számos faipari és erdészeti szervezet, kiknek képviselői mind jelen lesznek a szakvásáron.

A hagyományokhoz hűen a kiállítás látványos bemutatókkal és gyermekprogramokkal nem csak a szakmához de a nagyközönséghez is szól. A rendezvénysorozat programjaira és a kiállításra a belépés ingyenes.

Forrás: Sopron TV + némi FATÁJ kiegészítés

 

 

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.