FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-07-01

Átütő siker az ADA első házivásárán

Az első - június 13-15. közt megrendezett - házivásár teljes sikert hozott az osztrák kárpitosbútor- és matracgyártó ADA számára. Az angeri székhelyen mind a 4 gyár aktuális és új modelljei bemutatásra kerültek.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

 


"A viszonteladóink részére történő bemutatás nagyon sikeres első lépés volt" - nyilatkozta Gerhard Vorraber, az ADA igazgatóságának tagja. "Nagyon elégedettek vagyunk, és a jövőben éves rendszerességgel rendezünk ilyen jellegű házivásárt június közepén."

 

Az Angerben található tágas bemutatóteremben az ADA ismét bizonyította sokoldalúságát. A hatalmas egybefüggő, világos terekkel kialakított bemutatóteremben ágyak, ülőgarnitúrák és relax fotelek is kiállításra kerültek. Számos meghívott partner vett részt a rendezvényen, többek közt Ausztriából, Németországból, Belgiumból, Hollandiából, Svájcból, Magyarországáról, Csehországból, és Romániából, hogy a helyszínen alkothassanak képet a teljes gyártási vertikumról, és a legújabb kollekciókról.

Bár a német független (nem lánchoz, illetve beszerzési társulásokhoz tartozó) partnerek száma az első ilyen jellegű rendezvényen némileg elmaradt a várttól, az éves rendszeresség amellett szól, hogy a partnerek egyre inkább tervezzenek vele, és számuk növekedjen.

 

A házivásár egyik fénypontját az új prémium "Royal Oak" tömörfa ágyak jelentették. A tömör tölgyből készülő ágykeretek, helyenként bőr, illetve anilinbőr fejvégekkel, nagyon jó fogadtatásra találtak a kereskedőknél. A boxspring ágyak erősödő trendje továbbra is töretlen. Angerben szintén bemutatásra került többek közt a "Grand Royal" boxspring rendszer, amelyet az ADA korábban Kölnben a széles publikum számára már sikeresen prezentált.

Az ADA boxspring ágyak különleges minőségéi jellemzői közé tartoznak többek közt a kiemelkedő minőségű rugók. Az ülőgarnitúrák piacán az ADA sikeres prémium koncepciót alkalmaz, amely továbbra is a modern design és az intelligens funkciók ötvözetére épül.

A körmendi gyár - több más modellje mellett - bemutatta az "ADA Trendline" vonal "Seatuation" kollekciójának legújabb TV fotel szériáját. Az újjátervezett relaxfotelek kis-, közepes- és nagy méretben elérhetőek, így minden tulajdonos számára létezik egy tökéletes választás.


Az ADA a Lifestyle területen is sikerrel vetette meg a lábát. Az sokéves együttműködéssel bíró JOOP! lincenszmárka keretében egy színvonalas stúdiókoncepcióban kárpitos-, és boxspring ágyak kerültek bemutatásra. Immár szintén évek óta együttműködik a bútorgyártó a Tom Tailor divatcéggel.

Az együttműködés eredménye a viszonteladóknál is termékeny talajra talált, a "Heaven" modell kapcsán az új "Colors" téma került a középpontba. A Tom Tailor ruházati kollekciójához, valamint a fiatalos és modern életvitelhez illesztve az ADA ezen modelljeit számos erőteljes színnel, és három eltérő méretben kínálja.

Wilheim Zoltán - ADA Möbelfabric GmbH.

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.