FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-05-03

Ősszel ismét innoLignum Sopron

Az elmúlt év sikere után idén, ismét megrendezésre kerül az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár. A város emblematikus kiállítását szeptember 12 és 14.-e között rendezik meg az MKB Arénában és környékén.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

 


Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő  innoLignum Sopron, Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat, nem csak az erdészeti és faipari vállalkozások, illetve szervezetek tudományos, innovációs eredményeinek bemutatása, de egyben szakvásár és konferencia sorozat, valamint, a selmeci hagyományok és baráti kapcsolatok ápolása is.

 

Az ősz kezdetének szerves és elengedhetetlen részévé vált soproni bemutató, az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendett, mind a látogatók mind a kiállítók körében.

A legutóbbi vásár 80 hazai és külföldi kiállítójának standját több ezren tekintették meg. A tavalyi 7 ezer négyzetméternyi területtel szemben a szervezők idén 11 ezer négyzetméter területtel várják a kiállítókat. A szeptember 12-14-e  között megrendezésre kerülő innoLignum Sopron, Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozatra már jelentkezhetnek a kiállítók, a honlapról letölthető jelentkezési lap kitöltésével.

 

A kiállítás és szakvásár középpontjában idén is az erdészeti és faipari gépek, a fa felhasználása valamint az energetika és tüzeléstechnika áll, emellett azonban a szervezők olyan új területekről is várnak résztvevőket, mint a erdei sportok és turizmus, valamint a játszótéri faeszközök, utcabútorok, fa kerti bútorok.

Jelentkezési határidő: 2012. július 31. Azonban érdemes május 31-ig  regisztrálni, mivel a szervező, a Sopron Holding Zrt. ezen vállalkozásoknak a regisztrációs díj összegét elengedi.

 

Az elmúlt évek bizonyították, az innoLignum Sopron remek alkalom az üzleti kapcsolatok kiépítésére is. Az erdészeti és faipari vállalkozások, illetve szervezetek pedig bemutathatják innovációs termékeiket, bizonyítva: Sopron valóban a hazai erdészet és faipar fellegvára.

 

Az érdeklődők a részletekről, a rendezvény honlapjáról tájékozódhatnak.

 

Forrás: SopronTV

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.