FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-02-07

Új telephelyen az ABH-System Kft.

Az ERDÉRT Lap-Lemez Lombker Facentrum Kft. önfelszámolásba ment 2012. nyarán. Falemez forgalmazását az ABH System Kft. vette át, mely 2012. október végétől - szinte ugyanott - a Gép utca 2. alatt megnyitotta korszerű, új telephelyét.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

 

abh-system.hu


nagyítható: katt

A 2010. végén alakult ERDÉRT Lap-Lemez Lombker Facentrum Kft. 2012. nyarán kénytelen volt önfelszámolásba menni. Falemez forgalmazását ugyanakkor átvette az ABH System Kft., mely néhány hónapig a felszámolásba ment cég helyén működött. 2012. október végétől azonban új telephelyre költöztek. Az új helyet nagyon szerencsésen sikerült megválasztani, hiszen szinte ugyanott van, mint a korábbi. Az új cím: 1101 Budapest, Gép u. 2/A.

 

Az ABH System Kft. 12 évvel ezelőtt alakult, de 2006-tól érdemi tevékenysége nem volt, hanem most aktivizálódott. Mivel a már benne volt, illetve most e cégbe belépett szakembergárda több évtizedes ERDÉRT-es múlttal bír, ezért hagyománytiszteletből továbbra is használják az ERDÉRT logót. Az ABH cégnév ugyanakkor beszédes, hiszen a vállalkozás szlogenje, hogy itt megkaphatók az alapanyagok a bútorkészítéstől a házépítésig.

Falemezekből teljes kínálatot tartanak:

- faforgácslap nyers és laminált

- munkalap

- MDF, HDF,

- rétegeltlemez,

- OSB,

- táblásított tömörfa lap fenyő és keménylombos.

A laminált forgácslapból mindhárom nagy beszállító: a FALCO, az Egger és a Kronospan teljes választéka megtalálható. Közel 200 színt, illetve dekort tartanak folyamatosan raktáron, ami hiányozna, az pedig 2 napon belül rendelkezésre áll.

Ugyanakkor a kapcsolódó bútorkiegészítők, éllezáró anyagokat is árusítják. Termékkínálatukból 500 m2-es bemutatóteremben választhatnak vevőik. A háttér raktárakkal és a köztes szabad terekkel a cég működési területe összesen közel 4.000 m2.

Természetes kapcsolatban állnak az ERDÉRT-TUZSÉR Faipari Zrt-vel, melynek gyalult borovifenyő termékei is hamarosan megjelennek az ABH kínálatában: hajópadló, lambéria, íves faházburkoló.

Ezen túl az ABH az ERDÉRT készházakat is forgalmazza.

 

 

A telephelyen működik a STARK Fa Kft. is, mely lapszabászattal, éllezárással és teljeskörű asztalosipari szolgáltatással áll a vevők rendelkezésére.

 

 

Az ABH Kft. igény szerint megoldja a házhoz szállítást is. Ugyanakkor aki ott a telephelyen vásárol, megtapasztalhatja a nagyon gyors kiszolgálást: akár fél órán belül, a fizetést és pakolást is beleértve már viheti is az árut a vevő. A szerződött partnerek a házhozszállítást igénybe véve személyes megjelenés nélkül, halasztott fizetéssel is vásárolhatnak.

 

 

A háttér raktárakban korszerű karos állványrendszer segíti a szakszerű tárolást és hogy a rengeteg féle lap bármelyikéhez gyorsan hozzá lehessen férni.

Ahogy hamarosan a gyalult borovi termékekkel, hasonlóan lehet, hogy más fatermékekkel is bővíti majd kínálatát az ABH System Kft., amiről később majd ismét beszámolunk. A cég 2013-ra 700-800 millió Ft árbevétel elérését tűzte ki célul.

(Az ABH System Kft. a FAGOSZ tagja.)

 

 

Fénykép és szöveg: Mőcsényi Miklós

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.