FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:2012-08-17

ERDÉRT - van még tovább! Látjuk a fától az erdőt!

A 2007-es gazdasági válság hatását az építőiparra és a fizetőképes kereslet alakulására nem kell részleteznünk. Az 1951 óta működő ERDÉRT, 2009-ben szerkezeti átalakulással reagált a változásokra.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on


A 2007-es gazdasági válság hatását az építőiparra és a fizetőképes kereslet alakulására nem kell részleteznünk. Számos cikk, tanulmány készült a témával kapcsolatosan az elmúlt 5 évben. A gyengébb vállalatok és vállalkozások még az első években áldozatul estek a kedvezőtlen piaci helyzetnek.

Az 1951 óta működő ERDÉRT, 2009-ben szerkezeti átalakulással reagált a változásokra. Ebben a szerkezeti átalakulásban az ERDÉRT Zrt. a megalakult Facentrum Kft-kel és franchise partnereikkel a kiskereskedelmi, míg az ERDÉRT Tuzsér Zrt. a legjelentősebb hazai fenyő fűrészárú és gyalult termékeket gyártó bázisára alapozott nagykereskedelmi tevékenységet látta el.

 

A válság hatására a kiskereskedelem vásárló ereje nagymértékben csökkent, aminek a 60 éves múltra visszatekintő ERDÉRT Zrt. is áldozatul esett.

 

A nagykereskedelem és az export csekély mértékben, de növekedésnek indult így az ERDÉRT Tuzsér Zrt. folyamatosan tovább erősödött. A 2009-ben ERDÉRT Tuzsér Zrt. tulajdonába került Budakeszi Facentrum az ERDÉRT-től megszokott teljes faanyag paletta forgalmazását biztosítja, s ezt a termékspektrum bővülést hivatott erősíteni az idei évben szintén az ERDÉRT Tuzsér Zrt-hez csatlakozott Debreceni Facentrum is.  

A megbízható termelőüzemi háttér, valamint az ERDÉRT Tuzsér Zrt. növekvő árbevétele és üzemi eredménye megteremtik az alapot ahhoz, hogy a meglévő partnerhálózatát viszonteladókkal tovább bővítse.

 

A széles termék- és szolgáltatás választék - fűrészáru, gyalult termékek, több mint 300 színű bútorlap, OSB, ragasztott tartók, bútor-kiegészítők - továbbra is a szakmai hozzáértéssel párosul. Az ERDÉRT Tuzsér Zrt. tulajdonába került az ERDÉRT Online Faáruháza is, amely így az M1, M7 és M0 autópályákról jól megközelíthető Budakeszi kiszolgáló hellyel és folyamatosan bővülő országos áruátvevő helyekkel továbbra is innovatívan követi a piac igényeit és a virtuális térben lehetővé teszi a nyitva tartás időn kívüli, kényelmes faanyagvásárlást.

Az ERDÉRT Tuzsér Zrt. jelenleg az ország számos pontján rendelkezik kereskedelmi egységekkel, melyek között a volt békéscsabai ERDÉRT Facentrum kiemelt helyen szerepel. A folyamatosan megújuló és bővülő ERDÉRT Tuzsér Zrt. célja, hogy az ERDÉRT nevével egybeforrt minőség, megbízhatóság, választék, szakértelem négyesnek továbbra is maximálisan megfeleljen, vásárlóinak biztos faanyag-beszerzési forrásként szolgáljon.

 

www.erdert.hu

 

Forrás: ERÉDRT TUZSÉR Zrt.

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.- Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.