FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2012-03-13

Magyar vadászterületek mutatkoztak be Madridban

A spanyol vadászati piacon nagyobb súllyal jelenlévő állami erdő- és vadgazdaságok mutatták be hazánk kiemelkedő természeti adottságait, vadbőségét a szinte egy időben megrendezett madridi Venatoria és FICAAR nemzetközi vadászati kiállításokon.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on


Az egy nap különbséggel kezdődő rendezvények Spanyolország két legjelentősebb vadászati kiállításának nevezhetőek. A kettő közül a később kezdődő FICAAR (Feria Internacional de la Caza y las Armas - Nemzetközi Vadászati és Fegyver Kiállítás) a fontosabb: a három szinten, összesen 18 000 négyzetméteren megjelenő szervezők, árusok, kutyások, művészek standjait csaknem 30 000 érdeklődő tekintette meg három nap alatt. Azonban a Venatoria-n - bár kevesebb a látogatója és jóval kisebb a kiállítói területe - koncentráltabban jelentek meg a kiállítók. Itt szinte csak vadászatszervező irodák, vadászterületek és utazási cégek képviseltették magukat a potenciális vadászvendégek kegyeit keresve.

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. kihasználva a kiállítások szinte egy időben történő megrendezését mindkét kiállításon részt vett, képviselve Tolna megye kiváló vadászatturisztikai adottságait. Február 29-én este, a Magyar Turizmus Zrt. madridi külképviselete kezdeményezésére és szervezésében az arra jelentkező erdőgazdaságok egy munkaértekezleten mutathatták be prezentációjukat területeikről és vadállományuk jellemzőiről. A Gyulaj Zrt. mellett a madridi magyar nagykövetségen megrendezett eseményen a SEFAG Zrt., a Gemenc Zrt. és a Zalaerdő Zrt. képviselői ismertették vadászati lehetőségeiket. A prezentációkkal, videó bejátszásokkal tarkított spanyol nyelvű workshopot Bucsi-Szabó Edit nagykövet asszony nyitotta meg, majd kérdésekkel is lehetett fordulni a jelenlévő társaságok szakembereihez. A rendezvényen jelen volt Pintérné Viesel Judit mezőgazdasági attasé és Hajas Gabriella külgazdasági attasé is.

A madridi vadászati workshop és a kiállítások konklúziójaként elmondható, hogy a spanyol vadászok számára Magyarország kiemelkedően vonzó. A tamási székhelyű Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. mellett a 2012. évi Venatoria és FICAAR kiállításokon az alábbi állami erdő- és vadgazdaságok vettek részt kiállítóként: Vadex Zrt., SEFAG Zrt. valamint csak a Venatoria-n az Ipoly Erdő Zrt.

Forrás: GYULAJ Zrt.; HuntingPress

 

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.- Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.