FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2011-09-30

Fókuszban a Festool őszi újdonságai

Pár napja mutatták be a márkakereskedők számára a FESTOOL őszi újdonságait: Domino XL - dübelező; TI 15 Impact - akkus ütvecsavarozó; SysLite munkalámpa.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on


 

Impozáns környezetben fogadta szakkereskedő partnereit a FESTOOL termékek magyarországi képviselete, a Tooltechnic System Kft. szeptember végén. A kereskedő partnerek első alkalommal - alig egy héttel az európai bemutatókat követően - találkozhattak több FESTOOL újdonsággal, tesztelhették azokat.


A találkozó indításaként Laczik Szabolcs értékesítési vezető röviden ismertette a cég stratégiáját, illetve kiemelte azon szempontokat, amelyeket erősíteni kívánnak a hazai forgalmazási rendszerükben. Ezt követően sorban bemutatták számukra az újdonságokat.

DOMINO XL. Extra mobil. Extra stabil.

A Festool tovább bővítette DOMINO dübelező rendszerét az új DOMINO XL-el. Az asztalosoknak most már lehetőségük van keményfakötések előállítására egyetlen kézi irányítású szerszámmal - gyorsan, egyszerűen, precízen.


Olvasson bővebben a DOMINO XL-ről!

 

 

TI 15 IMPACT. Maximális munkavégzés - minimális erőkifejtés.

A Festool új akkus ütvecsavarozójának - a TI 15 IMPACT-nak - a koncentrált ereje az igazán nagy munkáknál mutatkozik meg. Ahol nemcsak sok, de rengeteg és nemcsak nagy, hanem igazán nagy csavarokról van szó. A szabadalmaztatott EC-TEC motor szénkefék nélkül - azaz mechanikus kopás nélkül - dolgozik, ezentúl pedig nagy teljesítménnyel, intelligens energiaellátással és hosszú élettartammal is büszkélkedik. A 3 az 1-ben készülék nemcsak erőteljes ütvecsavarzóként, de fúró-csavarbehajtóként és sarok-csavarbehajtóként is működik.

Olvasson bővebben a TI 15 IMPACT-ról!

 

 

SYSLITE. Tisztább kép - pontosabb munka.

A Festool SYSLITE munkalámpája fényt hoz az összes munkaterületre. Kifejezetten különböző munkaterepek számára lett kifejlesztve a Festool által ősszel bemutatott kompakt munkalámpa. A vállalaton belüli fejlesztés eredménye a lenyűgöző világítás, robusztus és ütésálló fröccsöntött alumínium foglalat, a különböző szerelési pozíciókhoz való kiváló alkalmazkodás, valamint a különböző működési és terhelési lehetőségek. Beépített akkumulátorral van felszerelve, így a munkalámpa, több mint 4 órán keresztül működik, de ezek a munkaórák megduplázhatóak egy kiegészítő akkumulátor csatlakoztatásával.

Olvasson bővebben a SYSLITE-ról!

Tooltechnic System Kft.
1103 Budapest, Gyömrői út 150. V-3 épület
Tel: (1) 297-1350 Fax: (1) 297-1359

(x)

 

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján. A csoport 17,5%-al tudta növelni árbevételét.

SZJA 1% - válasszon a fagazdaság javára - Eljött az adóbevallások ideje, mindenki szabadon rendelkezhet a személyi jövedelem adója 1 %-ával. Összegyujtöttünk jónéhány fagazdaságban érintett non-profit szervezetet, hogy megkönnyítsük a választást. Bevallási határidok: február 27 - egyéni vállalkozók; május 21 - mindenki más bevallásra kötelezett magánszemély.

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012. - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.