FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2011-09-23

Az új HUSQVARNA AutoTune Láncfűrészek (x)

Az AutoTune új és hasznos fejlesztés a Husqvarna professzionális láncfűrészeken, mely a motor finom beállítását végzi el az optimális működéshez. Igazodik a meglévő körülményekhez, mint például a hőmérséklet, a levegő páratartalma, tengerszint feletti magasság, üzemanyag típusa vagy a légszűrő állapota.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

Husqvarna 555

Az új Husqvarna 555 több mint egy karcsú, gyönyörű láncfűrész. A felszín alatt az egyedülálló X-Torq motortechnológia ad még több erőt széles fordulatszám tartományban. Az új és szintén egyedülálló AutoTuneT funkció segítségével a motor automatikusan elvégzi a finom beállítást az optimális működéshez, bármely helyzetben.

Fedezze fel a fűrészelés új dimenzióját!

Husqvarna 562 XP

Az új Husqvarna 562 XP a karcsú, gyönyörű dizájn és a meggyőző teljesítmény kombinációja. Az egyedülálló X-Torq motortechnológia továbbfejlesztettebb változata ad még több erőt, az új RevBoostT funkció még hatékonyabbá teszi a gallyazást és a szintén új és egyedülálló AutoTuneT funkció a motor tökéletes működését biztosítja. Ezen kívül nagy légszűrő jellemzi és az akár 28" hosszú vezetőlemezzel kemény munkát képes végezni nehéz körülmények között is.

Fedezze fel a fűrészelés új dimenzióját!

 

Jellemzők:

Karcsúsított dizájn

Az újonnan kialakított láncfűrész test kompakt és könnyű. Optimális a távolság van a fogantyúk között, az első fogantyú kényelmesen, alacsonyan fogható. Mindezek növelik a komfortérzetet és hatékony munkát tesznek lehetővé minden testhelyzetben.

X-Torq motor

Szabadalmaztatott motortechnológiánk nagy nyomatékot biztosít széles fordulatszám tartományban, mely nagy erőt szabadít fel. A kipufogó gázok (zöld) kiöblítéséhez, nem levegő/üzemanyag keveréket, hanem tiszta levegőt (kék) használ. Az X-Torq motor ezenkívül akár 20 %-kal kevesebb üzemanyagot fogyaszt és 75%-kal kevesebb károsanyagot bocsát ki.

 

AUTOTUNE

Nincs többé szükség a karburátor beállítására. Ez az új funkció automatikusan elvégzi a finom beállítást a körülményektől függetlenül, mint hőmérséklet, légnedvesség, tengerszint feletti magasság, üzemanyag típus, és a légszűrő állapota. Ezáltal optimális a működése.

 

RevBoost

A gyors felpörgés és nagy láncsebesség két fontos tényező a hatékony gallyazáshoz. Az 562 XP nemcsak robbanásszerű gyorsulásra képes. A RevBoostT új műszaki megoldás, mellyel további láncsebesség növelés érhető el egy rövid időre, amikor Ön teljes fordulatszámot szeretne.

 

Optimalizált ergonómia

Kisebb súly és a lecsökkentett ármérőjű lendkerék jelentősen kisebb forgatóerőt igényel. A fogantyúk súlyponthoz közeli elhelyezése valamint a hatékony rezgéscsökkentés kényelmesebbé teszi a láncfűrész használatát még hosszú munkavégzés esetén is. A hosszú vezetőlemez hatékonyabb gallyazást tesz lehetővé, kevésbé terheli meg a testet.

 

 

Kapcsolódó írás a FATÁJban:

Szelídítsd meg a vadont - Husqvarna őszi akció (2011-09-15)

Kíméletes, vaslovas közelítési módszer bemutatása (2011-06-23)

Forrás: Husqvarna Magyarország Kft.

 

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján. A csoport 17,5%-al tudta növelni árbevételét.

SZJA 1% - válasszon a fagazdaság javára - Eljött az adóbevallások ideje, mindenki szabadon rendelkezhet a személyi jövedelem adója 1 %-ával. Összegyujtöttünk jónéhány fagazdaságban érintett non-profit szervezetet, hogy megkönnyítsük a választást. Bevallási határidok: február 27 - egyéni vállalkozók; május 21 - mindenki más bevallásra kötelezett magánszemély.

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012. - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.