FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2011-03-25

INTERZUM 2011 - teltház, minden hely elkelt

A kétévente Kölnben megrendezésre kerülő INTERZUM - a bútoripari innovációk szakvására - 2011-ben 10 pavilonban várja a bútoripar szakembereit május 25-28 között.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on


150 ezernégyzetméter kiállítási területen, 60 országból 1.400 kiállítót várnak, amely 5%-os részvételi növekedést mutat 2009-hez képest. Az interzum a folyamatos újításról, a legújabb technológiákról, divatról szól, igencsak túlmutatva a színek és formák körén. A belsőépítészet képviselői, tervezők és termékfejlesztők Mekkája ez a vásár: a state-of-the-art formák mellett bemutatkoznak az ásványi anyagok, a kárpitozás és kárpitfestés legfrissebb fejlesztései "belsőépítészeti innovációk" cím alatt. A szakvásár idei kiemelt témája: a kárpitok és matracok, de természetesen a bútoripar egészét felöleli a kiállítás. A szervezők speciális termékkörök szerinti bontásban piazzákat alakítanak ki a csarnokokon belül (mint például az Európai Furnér Fórum), ahol szakmai, specifikus rendezvényekkel, előadásokkal várják az érdeklődőket. 2011-ben először jelenik meg az Innovációk boulevard-ján a "Könnyed dizájn" (Desing of Lightness) standja, ahol különböző könnyűalapanyagokból előállatott bútorokat és technikákat lehetmegtekinteni. Az ipar számára ennek az újításnak nemcsak a szállításban, hanem a gyártásban, a bútorok integrált elektronikai alkotórészeinek beépítésében is számos előnye van. A kiállításra minden standhely elkelt, aki szeretne kiállítani már csak két év múlva, 2013-ban teheti meg. Szakmai látogatók kedvezményes elővételi áron vásárolhatnak belépőjegyet, mely ingyenes tömegközlekedésre is jogosít, nemcsak Kölnben, hanem Köln 50 kilométeres körzetében.

Az interzum 2011-el kapcsolatosan bővebb tájékoztatást nyújt aKoelnmesse hivatalos magyarországi képviselete:

 

Mon-Art Reklámiroda Kft.

Tel:: 240-0810

További információ: www.interzum.de


(x)

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján. A csoport 17,5%-al tudta növelni árbevételét.

SZJA 1% - válasszon a fagazdaság javára - Eljött az adóbevallások ideje, mindenki szabadon rendelkezhet a személyi jövedelem adója 1 %-ával. Összegyujtöttünk jónéhány fagazdaságban érintett non-profit szervezetet, hogy megkönnyítsük a választást. Bevallási határidok: február 27 - egyéni vállalkozók; május 21 - mindenki más bevallásra kötelezett magánszemély.

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012. - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.