FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2011-03-04

Drozdowski - minőség és megbízhatóság 1949 óta

A Zaklad Metalowy Stefan Drozdowski céget Stefan apja, Jozef Drozdowski alapította 1949-ben. A cég eleinte inkább fémipari megmunkálókat és mezőgazdasági gépeket gyártott, de 1982-ben - egy új gyárrész felépülését és a gépek modernizálását követően - faipari gépeket is bemutattak. Ekkortájt készítették el az első élezőiket, melyek azóta nagy hírnévre tettek szert.

 

A Drozdowski nagy hangsúlyt fektet minden egyes gépénél a minőségi kivitelezésre, és az üzembiztos, megbízható működésre, ennek köszönhetően nemcsak a hazai, hanem külföldi piacokon is vezető szerepet tölt be.

A TTM 800-as és TTM 1100-as rönkhasító szalagfűrészek nagyban hozzásegítették a céget mai elismertségéhez, széles skálázhatóságuk és alkalmazhatóságuk miatt. A Drozdowski a fűrészgépeihez gyárt hajtogató és élező gépeket is, ezekből is találhatunk választékukban több különböző paraméterrel rendelkezőt. Így a fűrészek karbantartása leegyszerűsödik.

 

Az OWM-4M félautomata fűrész szalag élező gép hatékony berendezés akár egy élező műhelyben, akár közvetlenül a fűrészek mellett. Az élezési szögek beállítása, indítása és leállítása kézzel történik, ezen kívül az élező automatikusan dolgozik. Két élezési sebességgel és elektromos programozással rendelkezik, így nagy számú profil élezési lehetőséget biztosít felhasználója számára.

A lengyel gyártó 1949 óta a kimagasló teljesítményt nyújtó, megbízható gépeivel vívta ki magának azt az elismerést, amelynek köszönhetően a faipari gép gyártók között vezető helyet tölt be. A Drozdowski gépek teljes választéka megtalálható a Csiba Kft. kínálatában.

 

Bővebb információkért kérjük, keressen fel minket kőszegi bemutatótermünkben, vagy látogasson el honlapunkra.

Szigeti Krisztián - Csiba Kft. (x)

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján. A csoport 17,5%-al tudta növelni árbevételét.

SZJA 1% - válasszon a fagazdaság javára - Eljött az adóbevallások ideje, mindenki szabadon rendelkezhet a személyi jövedelem adója 1 %-ával. Összegyujtöttünk jónéhány fagazdaságban érintett non-profit szervezetet, hogy megkönnyítsük a választást. Bevallási határidok: február 27 - egyéni vállalkozók; május 21 - mindenki más bevallásra kötelezett magánszemély.

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012. - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.