FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf


FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek



FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2009-07-30

Pályázati felhívás - erdészeti szakreferens

Pályázati felhívás európai uniós erdészeti szakreferens munkakör betöltésére.

 

Benyújtási határidő: 2009. augusztus 8.

 

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 10. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet a Természtei Erőforrások Főosztálya Erdészeti Osztályán európai uniós erdészeti szakreferens munkakör betöltésére.

 

A közszolgálati jogviszony időtartama: Határozott idejű 2011. július 31-ig tartó közszolgálati jogviszony.

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: 1055 Budapest, Kossuth tér 11.

 

A köztisztviselők képesítési előírásairól szóló 9/1995. (II. 3) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök: 3. számú mellékletben szereplő 36. Európai uniós feladatkör.

 

Ellátandó feladatok: A munkakör betöltője az FVM, ezen belül a Természeti Erőforrások Főosztály Erdészeti Osztálya feladatkörébe tartozó, a 2011. évi magyar EU elnökségre való felkészüléssel kapcsolatos és az elnökség ideje alatt jelentkező feladatok ellátására, valamint az ehhez szükséges nemzeti, uniós és nemzetközi erdészeti szakfeladatok összehangolására kap megbízást; a munkaköréhez kapcsolódó összefoglaló jelentéseket készít; részt vesz a hazai-, uniós, és nemzetközi erdészeti stratégiák kialakításában, az ehhez kapcsolódó stratégiai döntések előkészítésében, az elnökség erdészeti feladatait érintő rendezvények szervezésében, illetve lebonyolításában, az erdőgazdálkodást érintő európai uniós és harmadik országokból érkező megkeresésekre adott válaszok elkészítésében, figyelemmel kíséri az erdőgazdálkodást érintő EU-s és hazai szabályozást; részt vesz az erdőgazdálkodással kapcsolatos hazai és nemzetközi munkában; szükség szerint közreműködik a főosztály által koordinált területi továbbképzési programokban; közreműködik a szakmai háttéranyagok kidolgozásában az EU parlamenti és országgyűlési képviselők számára; közreműködik a feladatkörét érintő jogszabály tervezetek, előterjesztések véleményezése, egyeztetése során.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: Uniós erdészeti képviselet és ehhez kapcsolódó közigazgatási feladatok elvégzése; jelentések készítése; erdőgazdálkodást érintően európai uniós és harmadik országokból érkező megkeresések megválaszolása, kapcsolattartás, az erdőgazdálkodást érintő hazai és nemzetközi jogszabály tervezetek, előterjesztések véleményezése, egyeztetése.

Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

 

Pályázati feltételek:

* Magyar állampolgárság,

* Cselekvőképesség,

* Büntetlen előélet,

* Erdészeti vagy jogi vagy nemzetközi kapcsolatok szakirányú felsőfokú iskolai végzettség,

* Angol nyelvből középfokú C típusú általános nyelvvizsga,

 

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

* Uniós vagy nemzetközi szervezethez tartozó intézményben vagy az uniós jog alkalmazása területén szerzett gyakorlat,

* Felsőfokú tárgyalóképes angol nyelvtudás,

* Egyéb idegen nyelv ismerete.

 

A pályázat benyújtásának feltételei: Motivációs levél, részletes fényképes szakmai önéletrajz, a pályázó által hivatkozott okiratok másolatai (de legalább a legmagasabb végzettséget igazoló oklevél másolata), nyelvvizsgát igazoló okiratok másolata, esetleges referenciák, három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör legkorábban 2009. szeptember 15. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2009. augusztus 8.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Lapos Tamás főosztályvezető-helyettes nyújt, a 06-1/301-41-87-es telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja: Postai úton, a pályázatnak a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Humánpolitikai és Igazgatási Főosztály címére történő megküldésével (1055 Budapest, Kossuth tér 11. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: HIF-1490, valamint a munkakör megnevezését: európai uniós erdészeti szakreferens.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: A kiírásban megjelölt elvárásoknak megfelelő pályázatok előzetes szűrését követően személyes meghallgatásra kerül sor. A munkáltatói jogkör gyakorlója dönt a munkakör betöltéséről. A pályázati eljárás eredményéről a pályázók írásban tájékoztatást kapnak.

A pályázat elbírálásának határideje: 2009. szeptember 1.

 

A pályázati kiírás további közzétételének helye:

Közigazgatási Állásportál

Forrás: FVM 07-21


DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

A Microsonic Hunter-1™ kifejezetten olyan eszköz, mely az impulzusszeru zajbehatás káros következményeitol (dörej-ártalom) óvja meg viselojét, míg csendes környezetben a kello hallást biztosítja.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.