FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf


FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


2009-01-16

Múltidéző 2.- legolvasottabb FATÁJ hírek - abszolút lista

A 2007. májusában átalakított FATÁJ Online látogatottsági statisztikája alapján felsoroljuk az ABSZOLÚT első 10 helyezett hírbejegyzést. (A vizsgált időszak: 2007. májusától a mai napig.)

 

1. helyezett: A 100 legnagyobb hazai bútorgyártó - 2006.
2007. november elején úgy döntöttünk, összeállítjuk hazánk legnagyobb bútorgyártóinak listáját és egyben helyzetértékelést is készítünk ezen ágazat meghatározó szereplőinek közreműködésével. Azóta összegyűjtöttük igen sok vállalkozás releváns adatait, melyek alapján mostanra összeállt a 100 legnagyobb hazai bútorgyártó csoportja.
(2008. 04. 02.)
2. helyezett: FATÁJ Eseménynaptár 2008.
Hazai és nemzetközi szakvásárok, regionális vásárok, házivásárok, konferenciák és egyéb, szakterületünk részére érdekes események. Ha úgy látja hiányzik valami a listából, vagy valamit javítani kellene, kérem jelezze a FATÁJ szerkesztőségének.
(2008. 01. 11., majd folyamatosan frissítve)
3. helyezett: Céghírek - Fatudakozó - Üzleti ajánlatok
ENTÉ 2001 Kft - a FAGOSZ legújabb tagja | FONTIUM Kft húsvéti ajánlatai | Fatudakozó hírei: 4800 cég adatai online, a legújabb bejegyzések: FORCONS Erdészeti Bt | SCHACHERMAYER Kft | Fatudakozóban megújított: KENTECH Kft | Becker Acroma Képviselet | Ezermester Szolgálat Kft | Türgyei Fatelep Kft | L.Holzimpex Bt | Balatoni Fa Kft | Minőségi Asztalos Stúdió Kft | Üzleti ajánlatok a FAGOSZ.hu oldal Keres/Kínál rovatából|
(2008. 02. 28.)
4. helyezett: Ma még drága a pellet
Az eltüzelhető mezőgazdasági melléktermékekkel ma Magyarországon elméletileg több millió lakást ki lehetne fűteni. Kérdés, ez a fűtőanyag olcsóbb lenne-e a földgáznál, mire eljutna a lakásokba, és vajon mikorra térülne meg az átállás? A mai gázárak mellett a megtérülés a távoli jövőbe vész, de nem biztos, hogy pár év múlva is ezt mondhatjuk majd.
(2007. 10. 02.)
5. helyezett: Céghírek - Fatudakozó - Üzleti ajánlatok
CSIBA Kft Technológiai Napok | KRETZER dobkéses faaprító bemutatása a NEFAG-nál | Új bejegyzés a Fatudakozóban: Profilfa Kft | Fatudakozóban megújított cégbejegyzések: Magor Dak Zrt Fűzbútor Üzeme | Hofstädter Kft.| Üzleti ajánlatkérések: FAGOSZ honlap Keres/Kínál rovatába feladott vásárlási szándékú hirdetések
(2007. 12. 05.)
6. helyezett: Legnagyobb magyar bútorgyártók - helyzetértékelés
Az elmúlt hetekben a FATÁJ szerkesztősége a hazai bútorgyártás (termelési értékben) meghatározó vállalkozásai körében elemzést végzett. Figyelemre méltó tény, hogy az ismert országos statisztikai adatok alapján a top-lista szereplői a hazai bútorgyártás termelési értékének mintegy felét adják.
(2007. 12. 12.)
Egész sok esemény lesz, a FATÁJ szerkesztősége igyekezett ezeket összegyűjteni és időrendben bemutatni. Ha lesznek később változások, azokat majd átvezetjük ezen a lapon. (Ha valamit kifelejtettünk, kérem szóljon.)
(2007. 07. 19. és szükség szerint frissítve)
Kicsit korai a nyár derekán a fűtőtestekről beszélni, mivel azonban a télre befejezendő fűtéskorszerűsítéseket már most el kell kezdeni, minden bizonnyal sokakat fog érdekelni az újdonság, a fa-burkolatú radiátor.
(2007. 08. 09.)
9. helyezett: Megbízható rönkházak
A rönk- és gerendaházak finn változatai exkluzívak, velük szembeni elvárások magasak, az Építtetők minden esetben igényesek és precízek. Vajon a jól előkészített - előszárított és speciális gépekkel megmunkált - északi fenyő alapanyag választása elegendő feltétel-e az akár több évszázadra tervezett lakóépületünk megvalósításához?
(2008. 05. 22.)
10. helyezett: 2008-tól változik a TEÁOR
A TEÁOR 2008. január 1-től módosul, mert a 2007. január 19-től hatályos NACE Rev.2.-t 2008. jan. 1-től minden EU országnak alkalmaznia kell. Ennek magyar megfelelője a TEÁOR'08.
(2007. 09. 28.)

TJ

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

A Microsonic Hunter-1™ kifejezetten olyan eszköz, mely az impulzusszeru zajbehatás káros következményeitol (dörej-ártalom) óvja meg viselojét, míg csendes környezetben a kello hallást biztosítja.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.