FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni! Mátyás Fakereskedo Kft
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2021-03-18

VándorViadal indul - lehet jelentkezni

Indul Magyarország egyik legnagyobb és leglátványosabb középiskolás versenye, a VándorViadal. A VándorViadal célja, hogy a középiskolás diákok egymással versengve ismerjék meg a természetet, az ország legszebb tájait, közben pedig minél több kalandban és élményben legyen részük.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

Az ötödik éve tartó Vándortábor Program új elemét az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ, valamint az Országos Erdészeti Egyesület közösen rendezi meg, amelyben középiskolás csapatok mérhetik majd össze a tudásukat és a rátermettségüket, néha elgondolkodtató, máskor ügyességet és bátorságot igénylő kihívások során. A VándorViadal döntője hazánk egyik gyönyörű régiójában kerül megrendezésre, összefoglalóit pedig a televízió is közvetíti. A csapatok és a kísérő tanárok számára a versenyben való részvétel ingyenes lesz.

A VándorViadal célja, hogy a középiskolás diákok egymással versengve ismerjék meg a természetet, az ország legszebb tájait, közben pedig minél több kalandban és élményben legyen részük. A verseny kiemelt célkitűzése a vándortáboros szellemiség átadása, valamint egy hazai térség természeti és kulturális értékeinek, illetve aktív kikapcsolódási lehetőségeinek bemutatása.

A Viadalon négyfős csapatokban, aktív és logikai feladatokban küzdenek meg a versenyzők. A 9-11. évfolyamos diákok csapatai 2 fiú és 2 lány tagból állhatnak - nem koedukált intézmények esetében lehetőség van megyén belül egy másik iskolából kiegészíteni a regisztrált csapatokat -, akik közül legalább az egyik csapattag korábban már részt vett a Vándortábor Program keretein belül szervezett táborok egyikében. A megmérettetésre pedagógusaik regisztrálhatják a csapatokat a vandorviadal.hu weboldalon.

A 2021. április 7-én induló, 5 fordulós selejtező során a csapatok online feladatok megoldásával gyűjthetnek pontokat. A döntő egy 2021. június 14-20. között megrendezésre kerülő, élményekkel teli egyhetes tábor lesz, ahol fizikai és szellemi kihívásokat teljesítve versengenek majd egymással az ország legjobb csapatai. A tábor eseményeit a televízióban lehet majd hétről hétre nyomon követni. A Viadalon való részvétel a diákok és a kísérő pedagógusok számára is ingyenes. A döntőbe jutott csapatoknak biztosított az egyheti szállás, étkezés, valamint minden program és belépők díja is. A tábor során megtapasztalt rengeteg élmény mellett nagyértékű, jellemzően az aktív kikapcsolódással összefüggő nyeremények találnak majd gazdára.

A verseny alakulását és annak legfontosabb eseményeit a VándorViadal Facebook oldalán lehet majd nyomon követni.

Forrás: VándorViadal

FORMANCE Kft

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

MobileForester by Woodspring

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.