FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Faipari, bútoripari és erdészeti cégek adatbázisa -> FATUDAKOZÓ
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni! Mátyás Fakereskedo Kft
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2021-02-09

Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjpályázat

Együttműködő vállalati partnereket keres a Magyar Formatervezési Tanács a Moholy Ösztöndíjhoz! Ha vállalkozása saját termék fejlesztését, piaci bevezetését tervezi, megújítaná brandjét, újragondolná egy termékcsaládját, itt a lehetőség, hogy fiatal tervező bevonásával, költséghatékonyan lépjen!

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


Az együttműködésről

 

A Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjpályázat a fiatal, szakirányú végzettségű tervezők számára biztosít 6 hónapos ösztöndíjat, bruttó 150 eFt / hó / fő összegben szakmai programjuk megvalósítására. Az ösztöndíjprogramot a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala mellett az Emberi Erőforrások Minisztériuma és csatlakozó gazdálkodó szervezetek finanszírozzák. Vállalkozások 2008 óta kapcsolódhatnak be a programba, a visszajelzések szerint mind a cégek, mind az ösztöndíjasok eredményesnek, fontos tapasztalatszerzésnek ítélték a közös munkát. A Magyar Formatervezési Tanács szakmai partnereinek az együttműködés két formáját ajánlja fel:

 

Az együttműködés alapesetében a gazdálkodó szervezet feladatkiírására projektötletekkel pályázhatnak az alkotók. Amennyiben a pályázatot a ösztöndíjbizottság megítéli, úgy az ösztöndíjprogram féléves futamideje alatt az ösztöndíjas az ösztöndíjbizottsággal és a céggel konzultálva dolgozik a kiírt feladaton.

 

Az együttműködés kiemelt formájában a vállalkozás az ösztöndíjprogram 6 hónapos futamidejére vállalja a bruttó 150 eFt / hó / ösztöndíj folyósítását, az általa megfogalmazott, konkrét feladat/fejlesztés/probléma megoldására, kvázi foglalkoztatva az ösztöndíjast. Az ösztöndíjprogram kezelője, a Magyar Formatervezési Tanács vállalja az ösztöndíjprogram lebonyolításának költségeit, azaz biztosítja a pályázat közzétételét, működteti az ösztöndíjbizottságot, megrendezi a beszámoló kiállítást, biztosítja a beszámoló katalógust, az eredményre sajtókommunikációt szervez. A katalógust hazai és nemzetközi fórumokon terjeszti és médiafigyelmet irányít az eredményekre. Az ösztöndíjas így szakmai tapasztalatot, "éles" feladatot kaphat, az együttműködő vállalkozás pedig egy, az általa meghatározott feladatát tudja megoldatni, a piaci árnál alacsonyabb ráfordítással.

 

A fent vázolt konstrukciókat a piaci szereplők javaslatára dolgozták ki, az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy a hármas együttműködés minden fél számára előnyös és hasznos, jól mutatják ezt a visszatérő céges együttműködések.

 

Az aktuális felhívást a Magyar Formatervezési Tanács 2021 februárjában teszi közzé, a beérkező pályázatok kétfordulós értékelésére márciusban kerül sor, a program futamideje 2021. május-október.

 

Bővebb információ: www.mft.org.hu

 

Forrás: Magyar Formatervezési Tanács

 

FORMANCE Kft

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

MobileForester by Woodspring

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.