FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2020-12-04

Ingyenes álláskeresési portál indult

Elindult Magyarország új állásportálja: a KarrierM, mely nemcsak innovatív és ingyenes, de komplex HR szolgáltatási csomagot is biztosít a munkaerőpiaci szereplők számára.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

A munkát keresők és a vállalkozások közötti kapcsolatok erősítése érdekében a kormány a mai nappal elindítja a karrierm.hu oldalt - jelentette be december első napján Bodó Sándor. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára hozzátette, a felhasználóbarát felületet díjmentesen használhatják a cégek és leendő munkavállalóik.

A munkaerő-közvetítést, a toborzás-kiválasztás folyamatát támogató KarrierM Állásportál hozzájárul a munkaalapú társadalom kiépítésében, a foglalkoztatás bővítésében elért eredmények megvédéséhez.

 

A weboldal a hazai vállalkozások és intézmények számára professzionális keretek között teszi lehetővé az üres álláshelyek meghirdetését, az alkalmas jelöltek előszűrését és megszólítását. A teljes munkaerő-közvetítési folyamat szakmai támogatását szolgáló portálon már az induláskor több mint kétszáz állásajánlatot érhetnek el a munkát keresők, pályaváltást tervezők.

 

Bodó Sándor hangsúlyozta, hogy a piaci alapú állásportálokkal ellentétben a KarrierM oldal használata minden érdeklődő számára díjmentes. A könnyen áttekinthető felépítésű portál személyes tanácsadással és call center támogatással áll ügyfelei rendelkezésére. Legfőbb erőssége, hogy a munkaadó által megjelölt elvárások, az állás betöltéséhez szükséges kompetenciák alapján automatikus előszűrést végez, ezzel nagyban megkönnyítve az álláskeresők dolgát is.

Az állásportál munkatársai minden esetben ellenőrzik a feltöltött álláskeresői, munkaadói profilokat és az állásajánlatokat, ami garanciát jelent arra, hogy csak valós hirdetések, létező cégek és személyek szerepeljenek az oldalon. A megvalósítás során az alapvető jellemzőkön (iskolai végzettség, keresett munkakör stb.) túl a szakmai és kulcskompetenciákat is hangsúlyosan vették figyelembe, így a felület szélesebb körben segítheti az álláskeresők és munkaadók egymásra találását.

 

A most elindult GINOP-5.3.6-17-2017-00001 Vállalati felelősségvállalás ösztönzése és állásfeltárás kiemelt projektben, annak első elemeként létrehozott KarrierM szolgáltatásait android és ios alkalmazásokon keresztül is elérhetik a felhasználók. A projektet az OFA Nonprofit Kft. működteti.

 

FATÁJ kiegészítés: a korszerű rendszer jelenlegi adatbázisában kettő olyan állásajánlat szerepel, amelyik az általunk képviselt szakterületekhez szervesen kapcsolódik (Asztalosipari gépkezelő - ez egyszerre öt pozíciót jelent, illetve Egyéb, máshova nem sorolt egyszerű szolgáltatási és szállítási foglalkozású - pozíció két fő részére).

Forrás: ITM

 

 

Pfiffer Bútor Kft

FORMANCE Kft

MobileForester by Woodspring

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.