FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2020-10-22

Wravor szalagfűrészek a Hunnia Fagép kínálatában

A szlovén Vladimir Wravor által alapított cég alapvetően vízszintes rönkhasító széleslapú szalagfűrészeket gyárt, de mára a teljes rönkfeldolgozás palettáját lefedi berendezéseivel. Termékeit a kis-és középüzemektől a nagy termelési kapacitású üzemekig ajánlja ügyfeleinek [akár 2000mm-es rönkátmérőig].

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

Nem is volt olyan régen, amikor Tóth Lajossal, az ÚJGÉP-KŐ Kft. tulajdonosával beszélgettünk, akkor a Kaposváron beindított Hunnia Fagép Járműjavító volt a téma; ma egészen más apropó ad okot a beszélgetésre: a WRAVOR új, magyarországi forgalmazót keresett és talált.

 

Azt nem kérdezem, hogy mi az oka a forgalmazóváltásnak, minket jobban érdekelne az, hogy erre honnan van energiája a Hunnia Fagépnek? Ennyi forgalmazás, ennyi járműjavítás mellett honnan van idő még egy nagynevű cég termékeire?

A WRAVOR-ral nem újkeletű a kapcsolatunk: évek óta jó viszonyt ápolunk velünk, így amikor a szlovén cégnek problémája akadt a hazai forgalmazással, akkor evidens volt számukra, hogy minket kerestek meg, ugyanakkor nekünk sem okozott meglepetést a felkérés, hiszen mostanában egyre több nagy nevű cég veszi fel velünk a kapcsolatot.

Az energia onnan van, hogy ez év májusától alkalmaz cégünk egy marketinges munkatársat, akinek feladata a brandépítés, ami merőben tágabbra nyitotta előttünk és partnereink előtt a világot: új honlapokat tervezünk és indítunk el, melyek új perspektívákat mutatnak a nagy cégek részére, ezáltal tudjuk növelni az általunk forgalmazott termékek számát.

 

Így indult el az AMKODOR.hu oldal is? (www.amkodor.hu)

 

(Az AMKODOR-ról röviden: a Fehéroroszországban működő, több mint 90 éves múlttal rendelkező cég, egyre népszerűbb Európában is, hiszen az általa gyártott erdészeti gépeivel felveszi a harcot a nagy nevű, nyugati márkákkal. Az AMKODOR által készített, KESLA egységekkel [fejek, daruk, vezérlések]ellátott fakitermelők [HARVESTER], vagy a kihordók [FORWARDER], illetve a vonszolóik [SKIDDER] ]egyre kelendőbbek Magyarországon is! - a szerk.)

Például az is. De ez még korántsem a vége: a jövőben több energiát fektetünk az AMKODOR-honlapjainkhoz hasonló oldalainkba. Régi álmom, hogy a Hunnia Fagép oldala ne csak kereskedelmi oldal legyen, hanem, hogy igazából meg tudjuk mutatni ügyfeleink részére, kik is vagyunk ezen a nagy piacon, tehát kik vannak a nevek mögött, miképpen dolgozunk, hogyan telnek napjaink a Járműjavítóban - ez utóbbival kapcsolatban például el tudom mondani, hogy napiszinten jelentkezünk a Facebook oldalunkon képekkel, írásokkal, a napi történéseket felvázolva, és azt tapasztaljuk, hogy ez tetszik az embereknek.

Szóval úgy tudunk ilyen nagy cégekkel - mint a WRAVOR - partneri viszonyt kialakítani, hogy idehaza az ügyfeleink belelátnak a cégünk életébe és elégedettek, ennek hangot is adnak, melyek visszajutnak a gyártókhoz. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy új munkatársakat találjunk, foglalkoztassunk, akik ezen dolgoznak. Innen hát az energia, és innen az új partneri viszony.

 

Köszönjük az interjút!

Sikerekben gazdag évvégi hajrát kívánunk a Hunnia Fagépnek!

 

FATÁJ - Tóth János

 

Pfiffer Bútor Kft

FORMANCE Kft

MobileForester by Woodspring

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.