FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
 
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2020-09-11

Forgattak és nyertek - Ők a STIHL legújabb influenszerei

Több tucat pályamű, vicces és informatív videók, hat új influenszer - így zárult az Andreas STIHL Kft. legutóbbi nyereményjátéka, a STIHL Gépforgatók. A győztes videók már megtekinthetők a közösségi oldalakon.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


Hat influenszer, hat értékes nyeremény

 

Hatalmas sikert aratott a STIHL Gépforgatók nyereményjátéka, amelyben a legnagyobb hazai rajongótáborral rendelkező kertészeti gépeket gyártó vállalat új influenszereit kereste. A több tucatnyi beérkezett videó közül választották ki azt a hat pályaművet, amely a legjobbnak bizonyult. A győztesek, így Cservenka Gergő, Dömösi Zsolt, Gergely András, Kilvinger Gábor, Kozár Csaba és Molnár Marcell nem csak viszontláthatják magukat és kedvenc STIHL kerti eszközeiket a vállalat közösségi oldalain, de értékes nyereményekkel is gazdagodta

- A július elején indított nyereményjátékunk célja az volt, hogy egyrészről bemutassuk használat közben a kerti eszközeinket, másrészről pedig, hogy megtaláljuk azokat a hiteles, hétköznapi felhasználókat, akikre akár a későbbiekben mikro influenszerként is számíthatunk - mondta Szentesi Levente, az Andreas STIHL Kft. marketingigazgatója. A feladat rendkívül egyszerű volt: a nyereményjátékra nevezőknek egy tetszőlegesen választott STIHL kerti eszköz valamely tulajdonságát, előnyét, technikai információját vagy működését kellett bemutatniuk, maximum 90 másodperces videójukban.

Humor és kreativitás a hétköznapi felhasználóktól

 

A győztes videók már megtekinthetők a vállalat Facebook oldalán és Youtube csatornáján is, az influenszerek pedig egytől egyig tartogattak meglepetéseket is. Molnár Marcell a STIHL 07 S motorfűrészt, vagyis a Contra "kistestvérét" mutatta be, valamint azt, hogy a vagány influenszerek hogyan is veszik fel pörgetve-forgatva az arcvédőt. Cservenka Gergő szintén egy motorfűrész mellett tette le a voksát, ő a STIHL MS 311-et választotta hűséges társának és bemutatkozó videója főszereplőjének.

- Az egyik kedvencem Dömösi Zsolt, aki nem csak a lehető legtöbb információt adta át a STIHL RM 448T benzinmotoros fűnyírójáról, de igazán humorosan becsempészte videójába a család kis kedvencét, Szergej macskát is - mutatott rá Szentesi Levente.

 

És hogy mivel nyert egy-egy AI rendszerű STIHL akkumulátoros gépet a másik három influenszer? A vállalat közösségi oldalairól az is kiderül.


A STIHL-ről

A Stihl International GmbH mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépek gyártásával, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. 1926-ban alapították, máig 100%-ig családi kézben van, jelenleg több mint 160 országban képviselteti magát. A magyar leányvállalat, az Andreas Stihl Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon, ma már 300 szakkereskedéssel és 140 szakszervizzel. Az Andreas Stihl Kft. a motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensében, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és -láncok értékesítési területén piacvezető.

A vállalat a STIHL Timbersports nemzetközi sportfavágó versenysorozat névadó szponzora is.

(x) Andreas Stihl Kft.

 

Pfiffer Bútor Kft

FORMANCE Kft

MobileForester by Woodspring

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.