FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2020-05-12

Egyéni, aktív zajvédelmi eszközök fejlesztése

A Belsound Kft számos terméket gyárt és fejleszt a zajvédelem területén. Jelenleg a zajvédelem speciális és technikájában a legmagasabb, eszközigényes területén végzünk kutatást, fejlesztést. Ez a terület az impulzusszerű zajok elleni védelem eszközei. Segítse munkánkat az online kérdőívünk kitöltésével!

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

Általánosságban kijelenthető, hogy az elmúlt 10 évben mind a munkahelyek mind a magánszemélyek lassan, de fokozatosan felismerték azt, hogy az általános környezeti és impulzusszerű zajtól védeni kell hallásukat.

Számos olyan eset van cégünk ügyfelei között, akik sajnálatos módon későn reagáltak és jutottak el oda, hogy valamilyen eszközzel csillapítsák a körülöttük lévő zaj szintjét. A zaj korunk egyik, a szó fordított értelmében, csendes gyilkosa. A preventív eszközök skálája széles, de használatuk gyakorisága még mindig nem tart ott, ahol lennie kellene.

A Belsound Kft számos terméket gyárt és fejleszt a zajvédelem területén. Jelenleg a zajvédelem speciális és technikájában a legmagasabb, eszközigényes területén végzünk kutatást, fejlesztést. Ez a terület az impulzusszerű zajok elleni védelem eszközei.

Univerzális megoldások vannak jelenleg is a piacon, melyek többé kevésbé használhatók is. A mi célunk az, hogy olyan egyéni eszközöket fejlesszünk, gyártsunk melyek lehetőleg minden szempontból kielégítik a felhasználói igényeket.

Az így készült aktív eszközök képzik az egyéni zajvédők csúcsát. Mind kialakításában, mind funkciójukban túllépnek az univerzális típusokon. Méltán nevezi ezért a szakma professzionális megoldásnak. A nagy intenzitású impulzusszerű zajok elleni védelem elsősorban a vadászatban, fegyveres testületek munkája során, a lövés pillanatában kialakuló dörejártalom megakadályozása miatt nagyon fontos és szükségszerű.

A fegyver elsütésének pillanatában akár 140 dB(SPL) hangnyomás érheti fülünket, melynek hosszútávon, de akár rövidtávon is beláthatatlan egészségkárosító hatása van. Hallószervünk eleinte akut halláscsökkenéssel válaszol, majd ez a folyamat krónikussá válik. Ráadásul a zaj nemcsak a hallószervet károsítja, hanem számos egyéb egészségügyi problémát is okozhat.

Vegetatív idegrendszeri problémák, alvászavar, fáradékonyság, magas vérnyomás és még számos káros mellékhatás léphet fel. Mindezeket elkerülendő egy olyan hazai termékpalettán dolgozunk mellyel ezek a negatív hatások elkerülhetők, ráadásul kényelmes, egyénre szabható megjelenésű és eleget tesz a mai kor követelményinek.

 

Ahhoz, hogy olyan termék szülessen, mely jól és eredményesen használható a számára kijelölt területen, szeretnénk segítséget kérni! Online kérdőívünk kitöltésével segítheti munkánkat és nem utolsó sorban a kérdőívet kitöltők között egy pár egyéni, saját fülre gyártott, impulzus zaj elleni védőeszközt sorsolunk ki!

Forrás: Belsound Kft.

 

Pfiffer Bútor Kft

FORMANCE Kft

MobileForester by Woodspring

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.