FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2020-01-28

Nemzetközi díjat kapott kiemelkedő teljesítményéért

A dán gyökerekkel rendelkező hazai VELUX vállalatnál január 23-án hirdették ki az úgynevezett VKR-díj kitüntetettjeit. Egyed Zoltán több mint húsz éve dolgozik a piacvezető tetőtéri ablakgyártónál.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

Több mint tizenháromezer munkatárs közül választották ki és ismerték el kimagasló teljesítményét.

 

Elhivatottság, lojalitás, az elvégzett munka mennyisége és minősége, találékonyság, kezdeményező- és segítőkészség, valamint a munkatársakat is magával ragadó lelkesedés. Ezeket a szempontokat veszik elsőként górcső alá a VELUX Magyarország Kft.-t is tulajdonló VKR Csoport Alkalmazotti Alapítványa kuratóriumánál, amikor a kiemelkedő teljesítményt díjazzák.

 

"A cégcsoport alapítójának, Villum Kann Rasmussen születésének évfordulóján, január 23-án hirdetjük ki a VKR-díjak nyerteseit. A díjazottak a vállalatcsoport bármely részlegéről érkezhetnek. A maguk területén mind egyedit, kimagaslót alkotnak" - kezdi a beszélgetést Graham G. Johnstone, a vállalatcsoport magyarországi ügyvezető igazgatója.

 

A hazai vállalat bővelkedik az elkötelezett, tehetséges kollégákban. Egyed Zoltán a tizenegyedik magyarként veheti át a kitüntetést. "Tavaly egy kolléganőt ünnepelhettünk a faalkatrészgyártó üzemünkben, idén pedig a nemzetközi logisztikai részleg munkatársát köszönthetjük. Rendkívüli teljesítmény két egymást követő évben is díjazottat felmutatni. Kiválóan indul a 2020-as év" - elmélkedik tovább az ügyvezető igazgató.

 

Egyed Zoltán 1999-ben kezdett a fertődi székhelyű vállalatnál dolgozni. Akkoriban huszonhat éves volt. Kezdetben a vámügyekkel foglalkozott, majd az Európai Unióhoz való csatlakozásunk után piaci logisztikai ügyintéző munkakörben folytatta pályafutását. Zoltán vezetői pozíciót is ellátott a szállítmányozási csapatban, de úgy érezte, nem tud elég időt szánni a feladatokban való elmélyülésre és több értéket tud teremteni a csapat számára, ha szakértőként tevékenykedik tovább. Noha vezetői teljesítményével mind beosztottjai, mind vezetője elégedett volt, Zoltán készáru logisztikai tervezőként folytatta munkáját.

 

Közvetlen felettese, Schollmeyer Kinga szállítmányozási vezető Zoltán segítőkészségében, támogató hozzáállásában látja sikerének kulcsát. "Sose felejt el megosztani egy érdekes felfedezést a többiekkel. Mindig azt keresi, hol segíthet és éppen ezért a munkatársak szívesen keresik a társaságát, fordulnak hozzá szakmai útmutatásért. Nemzetközi körökben is elismert, van is egy mondás, mely szerint: ha elsőre nem találod a választ, kérdezd meg Zoltánt" - mondják a külföldi kollégák.

 

"Teljes mértékben a csapatunk, a magyarországi vállalat sikerének tekintem Zoltán elismerését. Egy magányos játékos sose érdemelhetné ki a VKR-díjat, hiszen annak feltétele, hogy a díjazott pozitív hatással legyen a környezetében dolgozókra, akiket ezzel jobb teljesítményre sarkall. Én személy szerint mindenkit arra biztatok, aki kollégája, barátja, de akár csak ismerőse Zoltánnak, hogy gratuláljon neki személyesen ehhez az elképesztő teljesítményhez, mert nem mindennap fordul elő, hogy egy magyar kollégát a világ negyven országának tizenháromezer munkavállalója közül kiemelnek. Ehhez valóban ki kell tűnni a tömegből" - zárja a beszélgetést az ügyvezető igazgató.

Forrás: kisalföld

Pfiffer Bútor Kft

FORMANCE Kft

MobileForester by Woodspring

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.