FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
 
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2019-09-04

Becsengettek Szőcsényben is

Széchenyi Zsigmond Szakképző: új tanév, új arcok, új kilencedikes diákok, új kollégák, régi hagyományok, gyönyörű környezet várta tanulóinkat, a pedagógusokat, a szülőket, vendégeket a tanévnyitó reggelén.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


Fotók: Matakovics István

Tóth Krisztina igazgató asszony köszöntője hangzott el a Himnusz taktusai után. Ebben a tanvbené 96 tanuló kezdte meg tanulmányait az intézményben a kilencedik évfolyamon, ill. a technikus képzésben, a szakmunkások szakközépiskolájában és a ráépüléses képzésben. Iskolánk szakmai palettája kibővült a mezőgazdasági gépésztechnikus képzéssel. A nyári szünet alatt felfrissültek a tantermeink, a műhelyek. Az elvégzett munkáért köszönet jár a kollégáknak és tanulóinknak is!

 

Új kollégákat köszönthetünk tantestületünkben, Leopold Lászlót, aki angol-történelem szakos középiskolai tanár, Ledniczkiné Dusnoki Zsuzsannát, angolt és kommunikációt oktat majd, ill. Mohácsi Krisztiánt, aki részmunkaidőben informatikát oktat majd tanulóinknak. Két kollégánk távozott intézményünkből, sok sikert kívánunk nekik a választott munkahelyeiken.

Nagy örömünkre szolgált, hogy iskolánk egyik tanulója, már másodszor nyerte el az Erdészcsillag Alapítvány Ösztöndíját, amelyet Spingár Péter, a SEFAG Zrt. termelési vezérigazgató-helyettese adott át Keresztes Zsuzsanna, 11.A osztályos tanulónak. Az Alapítvány szociálisan rászoruló, kimagasló tanulmányi eredménnyel rendelkező, és szakmai elkötelezettséggel bíró tanulóknak adományozza az ösztöndíj lehetőségét. Ebben az évben négy tanuló nyerte el az országhatáron belül és kívül, ezt a magas rangú ösztöndíjat. Büszkék vagyunk rá, hogy Zsuzsi idén is elnyerte.

 

 

Állandó kiállítás nyílt a kastélyban, amelyet bárki megtekinthet. Gölöncsér Gergely és családja, gím, dám és őzbaktrófeákat ajándékozott iskolánknak. Széchenyi Zsigmond szavaival élve: "Minden trófea, egy önálló emlékmű!" Ezt a szellemiséget képviselve, erdész, vadász hagyományainkat erősítve, vállaltuk a családi hagyaték megőrzését. Ezek után igazgató asszony a 2019/2020-as tanévet hivatalosan is megnyitotta! Jó munkát kívánunk minden tanulónak, pedagógusnak!

Forrás: MarcaliPortál

 

 

Kentech Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.