FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2019-06-07

Fatudakozó 8360 céggel / Céghírek / Üzleti ajánlatok

Tájékoztatjuk a FATÁJ olvasóit, hogy a www.fatudakozo.hu felületén jelenleg 8 360 szakterületi cég (=nyolcezer-háromszázhatvan vállalkozás) adata (teljes körűen, vagy részben) érhető el, jeleníthető meg. Az összes vállalkozás adatai frissítve lettek az elmúlt 12 hónap során!

Megosztás: Megosztás a Facebook-on

 


ÚJ bejegyzések a Fatudakozóban (MAX, MID):

Gregor László vagyok, közel tíz éve foglalkozok rétegelt lemez kereskedelemmel. Cégünk 18. kerületi telephelye széles rétegelt lemez választékkal várja a kedves vásárlókat. Különlegességünk, hogy egészen kis táblától a giga-mega méretű táblákig ki tudjuk szolgálni a vevőinket. 2018-tól vásárlói köreink kérésére már csúszásmentes rétegelt lemez is szerepel termékskálánkon. Kínálatunkban anyagában impregnált anyagok is megtalálhatók, így azok igényeit is ki tudjuk elégíteni, akik vízálló terméket keresnek. Büszkék vagyunk arra, hogy több száz cégnek nyújtottunk már segítséget a termékeinkkel. A Sziget fesztiválon, a 2018-as választási kampányokon, Színházak színpadán mind ott voltak rétegelt lemezeink.

Erdészeti szolgáltatás, fakereskedelem, fafeldolgozás, fűrészáru, bútoripari alapanyag, fűrészáru beszerzés- és értékesítés


MEGÚJULT bejegyzések a Fatudakozóban (MAX, MID):

Alábbi termékek megvásárolhatóak, vagy megrendelhetőek az AboSzol Kft.-nél: a. billenő konténerek: 500-1200l űrtartalomig, 600-1500kg terhelésig, kerekes vagy targoncával történő mozgatással. Vevő igényeinek megfelelő színben, anyagból. Megegyezés esetén más méretben, eltérő térfogattal, dupla alj, hűtő-kenő folyadék megtakarítás! b. Láncos (hagyományos) konténerek: 1m3-5.5m3 űrtartalomig, kerekes vagy targoncával történő mozgatással, 3mm-es acél lemezből készítve. vevő igényeinek megfelelő színben. Megegyezés esetén más méretben, eltérő térfogattal. c. Kezelőjárdák, lépcsők, feljárók, járdarácsok, közlekedő felületek: 0,8m vagy 1m szélességben tűzihorganyzással, csúszásmentes kivitelben vevő elvárásoknak megfelelő hosszban, egyedi méretben.

Cégünk fő profilja a fakitermelés és fakereskedelem. Korszerű gépparkunkkal /Timberjack harvester és forwarder/ az ország egész területén vállalunk tarvágásokat és gyérítéseket. Tűlevelű és lombosfajokat egyaránt. Fa felvásárlás, fakereskedelem, ipari alpinizmus, kertészkedés.

Új faipari gépek és berendezések kereskedelme, technológiatervezés, tanácsadás. Fűrészipari szárítók, faanyag gőzölő berendezések, ISPM15 szerinti raklap és fa csomagolóanyagok hőkezelését végző hőkezelő berendezések Biomassza kazánok automata rendszerű használatra Elszívó berendezések, szűrők, silók, légcsatornák, ventilátorok, Telepített és mobil faaprítógépek száraz és nedves fára egyaránt Hidraulikus és mechanikus brikettálógépek, téglatest vagy hengeres fabrikett gyártására. Pelettáló berendezések fűrészpor, szalma, egyéb növényi eredetű anyagok pellettálása Fűrészpor és faapríték szárító berendezések, dobszárítók és szalagos szárítók. Kitűnő referenciákkal rendelkezünk.

LAMELLO, NOVORYT, KITY, JERABEK, CEMA, SAHOS, TAJFUN, CANDIDUS, SANDIT, KWO, ELBEZ, IGM, DYNABRIDE. Gépek, szerszámok, csiszoló-és fajavító anyagok. Esztergált, mart díszítőelemek, profillécek, díszrácsok. Faipari szárítóberendezések tervezése, kivitelezése.

Erdőgazdálkodás, erdészeti szolgáltatás, faanyagkereskedelem. Integrátor.

Faipari és bútoripari ragasztók, lakkok gyártása, forgalmazása.

Zsalus bútorfrontok, bútorelemek gyártása. Luc- és erdeifenyő-fűrészáru forgalmazása, asztalosipar. Lapok, lemezek forgalmazása, lapszabászat, élzárás.

Hajópadlók, lambériák, táblásított lombos- és fenyőlapok, falemezek (rétegelt lemez, MDF, OSB, farostlemez, forgácslap, furnérozott fogácslap) forgalmazása.

Bútorlap nagykereskedelem, bútorszerelvények forgalmazása. Egyedi bútorok tervezése, kivitelezése.

Bérfakitermelés. Erdőgazdálkodási szolgáltatások végzése.

Bútorok gyártása és értékesítése.

FALCO és Kronospan forgácslapok, munkalapok, MDF és OSB lapok, farost-, HDF- és rétegelt lemezek, fűrészáruk forgalmazása. Bútorasztalosok boltja, lapszabászat, élzárás, szerelvények. Bútorváz és korpusz bútor gyártás.

Felületkezelés a tervezéstől a megvalósításig.

Fafeldolgozás, fűrészárugyártás, rakodólapok készítése. Pelletgyártás.

Natúr és lakkozott HDF lemez gyártása, értékesítése.

Konyhai munkalapok, hátfalak, kiegészítők gyártása és forgalmazása.

Dél-Dunántúl régió erdeiben gazdálkodó Mátyás Fa cégcsoport erdőfelújítást, fakitermelést, és kereskedelmi tevékenységet végez. A jó minőségű erdők kezelése, értékük megőrzése és gyarapítása éppúgy a cégcsoport filozófiájának középpontjában szerepel, mint a megrendelők egyedi igényeihez igazított, magas minőségű erdőgazdálkodási szolgáltatások biztosítása. Az 1988-ban családi vállalkozásként indult Mátyás Fa mára a térségben komoly pozíciót betöltő, korszerű gazdálkodóvá vált, akinek célja a térségben élők számára a munkalehetőség és a szakmai fejlődés biztosítása. A Mátyás Cégcsoport több mint száz családnak biztosít megélhetést. Szolgáltatásainkat tételek szerint egyenként, illetve azok bármilyen kombinációjában is biztosítjuk. Nagy kapacitással, gyors, pontos, a határidőket tartó kiszolgálással állunk megrendelőink szolgálatára.

Fakitermelés, erdőgazdálkodási szolgáltatás. Fűrészárugyártás-, kereskedelem.

A Piper 3D, a professzionális Látványtervező és Gyártás-előkészítő számítógépes program fejlesztése és forgalmazása, bútorgyártók és forgalmazók, belsőépítészek, lakberendezők részére. Segítségével élethű látványterveket készíthet, könnyebben, mint gondolná. Pillanatok alatt csinálhat a látványterv alapján teljes gyártási dokumentációt, elemlistát, árlistát, optimalizált szabástérképet stb. A szoftver használatával rengeteg időt, energiát, és tévedési lehetőséget spórolhat meg magának, miközben a gyönyörű látványtervekkel megtöbbszörözheti az eladásait.

Szibériai borovi- (erdei)fenyő fűrészáru-import, feldolgozás, forgalmazás. Szibériai vörösfenyő fűrészáru-import, feldolgozás, forgalmazás. Hossztoldás nélküli és hossztoldott táblásítás. Ajtófrízgyártás. Fabrikett.

Bútorok gyártása. Épületasztalos-ipar. A lakossági megrendelők körében régóta megjelent az a felhasználói réteg, akik áldoznak az igényesen kialakított belső életterek kialakítására. Hozzáértő szakemberek segítségét veszik igénybe elképzeléseik megvalósításához. Ennek megfelelően dolgozunk belsőépítész és lakberendező szakemberek tervei alapján. Ebben az esetben többszöri alkalommal egyeztetünk a megrendelővel , és a felkért belsőépítésszel a gyártás elkezdése előtt a szín a forma és az anyagválasztás tekintetében. A gyártott termékskálába beletartoznak a beltéri- és kültéri ajtók nyíló, toló-bukó kivitelben ablakok(nyíló, bukó-nyíló), burkolatok, különféle berendezési tárgyak, dolgozószoba, gyerekszoba, egyedi tervezésű konyhabútorok, lépcsőlapok, korlátok homloklapok a lépcsőkhöz. Nyílászáróink a mai kor igényinek megfelelő korszerű vasalatokkal vannak ellátva.

Erdőgazdálkodás, faanyag kereskedelem.

Erdőgazdálkodási termelés és szolgáltatás.

Faanyagkereskedelem.

Faforgácslap, felületkezelt forgácslap, posztforming termékek, cementforgácslap - BETONYP. Belsőépítészeti elemek gyártása fából és falemez termékekből.

Erdészeti szolgáltatás. Közúti fuvarozás.

Faanyagok forgalmazása. Erdőtelepítések, erdészeti szolgáltatások végzése.

Fa alapanyag felvásárlás.

Üzleti KERESLETEK a FATUDAKOZÓn

(a teljesség igénye nélkül... - Az eredeti hirdetések további adatokat is tartalmazhatnak!)

 

Sopronban végzett fiatal erdésztecnikus végzettségének megfelelő állást keres a dunántúlon,hivatásos erdész-vadász,erdészeti gépkezelő pozíciókban. 2019-05-30

 

Nyár hámozási rönköt keresünk folyamatos szállításra 28+cm átmérőtől 3-4 m hosszba kamionra rakva. 2019-05-29

 

Kamiontételben keresünk 16 X 26 cm-es szelvényben 260 cm hosszú tölgy talpfát é 320 - 500 cm hosszban váltótalpfát.A 260 cm hosszú talpfa termelhető körfűrésszel pontos hosszra vágva, illetve 8 - 10 cm túlmérettel. 2019-04-26

 

Belgiumból hozzánk érkezett megkeresésben kérgezett, csiszolt akác oszlopok szállítóival keresik a kapcsolatot. Minden olyan vállalkozásnak szívesen elküldjük a levelet, amely KÉRI EZT ÉS 2019. ÁPRILISÁBAN frissítette cégadatait a FATUDAKOZÓban (az ehhez szükséges belépési kódokat kérésre természetesen elküldjük). A jelentkezésben kérjük az EUTR technikai azonosítót is feltüntetni! 2019-04-12

 

...

 

ADJA FEL ÖN IS DÍJMENTES APRÓHIRDETÉSÉT, MOST!!!


(TJ)

 

Kentech Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.