FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2016-11-17

Formabontó tetőtéri ablak a VELUX Cégcsoporttól

A tetőtér fogalmát átíró termékkel bővítette portfólióját a VELUX Cégcsoport: a VELUX manzárdablakot a térnyerő termékkategória részeként bevezető, idén 75. évfordulóját ünneplő vállalat egyedülálló módon hoz még több természetes fényt és friss levegőt az otthonokba.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


A VELUX manzárdablak a manzárdtetős otthonok igényeihez igazodva innovatív megoldásaival számos lehetőséget nyújt a tágasabb és világosabb tetőterek kialakításához.

 

A termék a belső fal síkjánál meredekebb szögben, a tető vonalához igazodva, egy- vagy kétsoros formában is beépíthető, így jóval nagyobb térérzetet ad a hagyományos homlokzati ablakoknál, kialakításának köszönhetően pedig akár 2,5-szer több természetes fényt engedhet be az azonos üvegezésű hagyományos tetőtéri ablakokhoz képest.

 

A VELUX manzárdablak mellett a vállalat térnyerő portfóliójának része a VELUX CABRIO tetőerkély, amely az eddigi 94×252 cm-es méret mellett a piacon a legnagyobbként immár 114×252 cm-es változatban is elérhető.

 

A térnyerő termékkategória fejlesztése a VELUX Cégcsoport innovációs stratégiájának része, amellyel a vállalat az egyedi és egészséges tetőtéri otthonok iránt egyre növekvő igényt kívánja kiszolgálni.

"Piacvezető vállalatként elsődleges célunk, hogy innovatív termékeinkkel megoldást nyújtsunk a vásárlók folyamatosan változó igényeire. Tapasztalataink szerint a padlások tetőtérré alakítása népszerűbb, mint valaha, a VELUX Cégcsoport Humboldt Egyetemmel közösen készített Egészséges Otthon Barométer kutatás eredményei emellett pedig alátámasztják, hogy a lakótér mérete, valamint a megfelelő mennyiségű természetes fény és friss levegő által biztosított optimális beltéri klíma az otthonnal kapcsolatos legfontosabb kritériumok. A VELUX Cégcsoport térnyerő termékei az esztétikai előnyök mellett a tetőtérben élők napi biológiai ritmusát, életvitelét, és hosszú távon az egészségét is javítják." - Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezetője

 

A VELUX Cégcsoport küldetése immár 75 éve, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok, moduláris felülvilágítók, árnyékolók, redőnyök, beépítőtermékek és intelligens vezérlőegységek széles skáláját fedi le. Minden terméke segít a munkához, tanuláshoz, játékhoz és pihenéshez szükséges, egészséges és fenntartható beltéri klíma biztosításában. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési, illetve gyártó vállalattal. Megközelítően 9500 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család tulajdonában van.

 

Forrás: VELUX Magyarország Kft.

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.