FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2016-11-17

Jaf Holz Ungarn - töretlenül a növekedés útján

Vállalatunk történetében mindig is a folyamatos fejlődés állt a középpontban, ezt jól példázza az is, hogy cégünk újabb beruházás előtt áll. Egy újabb mérföldkő, amelyet 2016. szeptember 23-án egy ünnepélyes alapkőletétel keretén belül tettünk emlékezetessé ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal, illetve kollégáinkkal együtt.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


Az esemény megnyitóján cégvezetőink, Ézsiás Miklós és Horváth András, a vendégek köszöntését követően méltán büszkén számoltak be a faiparban eddig elképzelhetetlennek vélt  online értékesítés felfelé ívelő üzletágáról, a weboldal megújulásáról és a webshopon igénybe vehető szolgáltatások bővüléséről. A rendezvényen többek között érdekes előadásokkal készültünk a  vendégeinknek, amelyekkel a szakmai ismereteik bővítésén túl, a különböző termékcsoportokért felelős munkatársaink személyes ismertetése is célunk volt. Hiszen a JAF Holznál széleskörű termékkínálatunkkal valamint professzionális szolgáltatásainkkal folyamatosan arra törekszünk, hogy a tökéletes partnerek legyünk ügyfeleink szemében. Az előadásokon jórészt a  JAF Holz által forgalmazott termékekről (ajtók, padlók, teraszburkolatok, kompakt lemezek, furnér, faipari bevonatok, vasalatrendszerek) és technikai újításokról számoltunk be. Ezt követően az új beruházás kulisszatitkaiba engedtünk betekintést.


Ézsiás Miklós és Horváth András

A BERUHÁZÁS

Cégünk idei legnagyobb beruházásáról, a Dunaharasztin megvalósuló  vadonatúj és egyben a legmodernebb technológiákat alkalmazó raktárcsarnokról Reiter Zsolt projektvezetőnk beszélt. A csarnok több szempontból is különleges jegyekkel bír. Alapterülete 3000 m2, amelyhez egy 1000 m2-es fedett előtető kapcsolódik. A tudatosság és a természet védelme az új raktár tervezésénél is elsődleges szempont volt részünkről, és minden részletében jól beilleszkedik  vállalatunk eddigi környezetbarát fejlesztéseibe. Energiatakarékos és egyéb szempontokat figyelembe véve nagyméretű felülvilágítók, elektromos  targoncák, solar panelrendszer, illetve rétegelt-ragasztott fa tartószerkezet jellemzi az új raktárépületünk kialakítását. 

A kiszolgálás és az áru összekészítésének időtartamáb az ún. emelt munkaszintű (Platform) eletromos targoncáknak köszönhetően várhatóan le fog csökkeni.A targoncákat betonba épített indukciós vonal segíti ráállni a sorra és vezetni a soron belül. A raktározás karos fémállványokon fog történni, melyek magassága eléri  a  8,5  métert, így összesen 1840  rakatot  lesznek képesek tárolni. Az épület szerkezetét illetően a  már  említett rétegelt-ragasztott fatartókat használjuk majd, amelyek olyan előnyökkel járnak, mint a gyors szerelhetőség, az alacsony karbantartási igény, korrózióállóság, jobb tűzálló képesség (acél- és vasbeton szerkezetekhez képest) és esztétikailag is egy  szebb látványt nyújtanak. A csarnok tervezője Sziklai Kornél, akinek tervezői munkássága már a korábbi évekből ismert volt cégünk számára. A raktár tervezett megnyitója 2017 májusában lesz. Az új raktár építésével párhuzamosan egy  CNC megmunkáló részleg is kialakításra kerül majd, ami annyit jelent, hogy a jövőben furatolást, íves élzárást, speciális marásokat is képesek leszünk szolgáltatni.

Ahogy azt a JAF Holz korábbi eseményein már megszokhatták a résztvevőink, a számos izgalmas programmal tarkított alapkőletételen is a vendégeink maximális elégedettsége és szórakoztatása volt a legfőbb célunk. Nem mindennapi extrém show-műsorral kápráztatott el mindenkit  a  Stihl  Timbersport, nemzetközi  fakitermelő verseny sorozat  élmezőnyébe tartozó  magyar csapata. Az izzasztó munka látványa után Kőhalmi Zoltán stand-up előadása csempészett nagy mosolyt és némi könnycseppet a vendégek arcára. Az est záró momentuma pedig egy nyereményjáték volt, ahol számos értékes ajándékutalvány talált gazdára. A pozitív visszajelzések magukért beszélnek és remélhetőleg még számos alapkővel fog gazdagodni cégünk, a JAF Holz Ungarn,  története.

Forrás: Jaf Holz Ungarn

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.