FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2016-03-08

Hazai Vadász videó beszámolói a FEHOVA-ról

Visszatekintés a FEHOVA kiállításra a Hazai Vadász TV Magazin jubileumi, 100. adásával. NIMRÓD Percek: SCI trófeabírálat, Vadászati kulturális Egyesület, Dr. Kun Edit festőművész, Teák és fűszerek - Gyógyfű Kft., Minőségi vadász és outdoor felszerelések - Grube Kft., IV. Solymász Szent Hubertus Vadászverseny - Nádasdladány.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

Tizenkét ország kétszázhetven kiállítója vett részt a 23. FeHoVa-n, Kelet-Közép-Európa legnagyobb vadász- és horgászkiállításán. A február 18-21.között megrendezett eseményre, valamint a vele egy időben tartott Budapest Boat Show-ra idén is a legjelentősebb hazai és külföldi kiállítók jöttek el. Az idei kiállítás és vásár a várakozásoknak megfelelően ismét rengeteg nézőt vonzott, több mint 60 ezren látogattak ki a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba.

Ezt mutatja be a HAZAI VADÁSZ TV Magazin 100. adása 26 percben.

 

 

Ennek részletei:

 

NIMRÓD Percek: SCI trófeabírálat (3:30)

A FEHOVA szakmai rendezvényei közül az egyik legizgalmasabbnak az SCI nyilvános trófeabírálata volt, hiszen a gím, dám és őz trófea mellett egy rendkívül ígéretes barnamedve koponya is sorra került. Az SCI két trófeabíráló szakembere, Boros Zoltán és Dr. Kőhalmi Zsolt a közönség árgus tekintete mellett végezte munkáját.

 

 

Vadászati kulturális Egyesület (3:30)

A Vadászati Kulturális Egyesület az idén ünnepli 25 éves megalakulását. Igényes képzőművészeti alkotások bemutató tárlatával, vadászati történelmi tablósorozattal, és számos programmal várták az érdeklődőket az Egyesület standján. A jubileumi év további tervezett rendezvényeiről, az elmúlt 25 év eredményeiről és jövőbéli terveikről faggattuk Bán Beatrix, és Bősze András alelnököket.

 

 

Dr. Kun Edit festőművész (3:00)

A vadászélmények és az erdő életének pillanatait megörökítő festőművész munkáit a FEHOVA-n is megcsodálhatták az érdeklődők. Képeinek témáiról, a Nimród Népe előadásáról és bibliográfiai kutatásairól kérdeztük Dr. Kun Edit festőművészt, akivel a VADÁSZTEA sorozatunkban hamarosan bővebb tartalmú beszélgetést is láthatnak majd.

 

 

Teák és fűszerek - Gyógyfű Kft. (2:30)

Napjainkban kiemelt jelentősége van a természetes anyagokból készített élelmiszereknek. Az ebben a kérdésben élenjáró, kitűnő teáiról és fűszereiről ismert cég standján örömmel teszteltük a DIANA és az Üdv a vadásznak! teákat. A teakészítés titkairól és a korszerű táplálkozásról Molnár Zoltán cégtulajdonost kérdeztük, akitől a vad - és halételek készítéséhez elengedhetetlenül fontos fűszerek helyes használatáról is kaptunk tanácsokat.

 

 

Minőségi vadász és outdoor felszerelések - Grube Kft. (2.00)

A korábbi évek FEHOVA kiállításaihoz hasonlóan  a GRUBE kft csapata jelentős méretű standdal és óriási választékkal várta a vásárra látogatókat. A minőségi vadász és outdoor felszereléseket forgalmazó cég az idén már 16 éve szolgálja ki a vadászok, természetjárók igényeit.

 

 

IV. Solymász Szent Hubertus Vadászverseny - Nádasdladány (10:00)

A Magyar Solymász Egyesület és az OMVK Fejér megyei Területi Szervezete Nádasdladányban  rendezte meg a vadászok védőszentjéről elnevezett és annak tiszteletére rendezett Szent Hubertus vadászversenyt. A legkiválóbb vadászok vizsláikkal az oldalukon indultak a 20 perces futamokon, ahol fácánt kellett terítékre hozniuk. A Magyar Solymász Egyesület tagjai fegyver helyett solymászmadaraikkal mérték össze tudásukat. A rendezvényen külön kategóriában indultak a fegyveres vadászok. Az apróvad vadászatban nélkülözhetetlen vizslák segítségével a futamon adott területen, adott idő alatt keresték meg a fácánokat. A vizsla ilyenkor testtartásával, "állásával" jelezte az előtte rejtőzködő fácánt, melyet a vadász kategóriától függően solymászmadárral vagy fegyverrel próbált terítékre hozni. A futam során a bírók értékelték a vadász jártasságát, a vadászati hagyományoknak megfelelő felszerelést, öltözetet, a vizsla és a solymászmadár kondícióját, a versenyszellemet. 

 

Forrás: hazaivadasz.hu

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.