FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2016-02-17

Intelligens kéziszerszámok jönnek

Okostelefonon és számítógépen keresztül szabályozhatók az ütvefúrók és csavarbehajtók, és a felhőbe mentik az elhasználódásukra vonatkozó szervizadatokat. A Milwaukee új technológiája megnöveli a szerszámok élettartamát és csökkenti a selejtet.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


 

A Milwaukee szerszámgyártó One-Key névre keresztelt ingyenes digitális platformja több iparági problémára világelsőként nyújt választ. A különböző alkalmazások lehetővé teszik a kéziszerszámok pontos nyilvántartását és követik azok elhasználódását. Emellett az egyes vezeték nélküli fúró- és ütvefúró-csavarozókhoz előre konfigurált, gombnyomásra aktiválható profilok hozhatók létre, melyek megkönnyítik a munkavégzést és csökkentik az esetleges túlterhelésből fakadó selejtet.

A One-Key alkalmazások 2016-ban több lépcsőben válnak elérhetővé. Az első negyedévben a Milwaukee új M18 Fuel fúró- és csavarbehajtó gépeivel együtt a szerszámvezérlés (Tool Control) mutatkozik be. Ez teszi lehetővé, hogy a szerszámokhoz olyan egyedi profilokat hozzunk létre, melyek különböző nyomatékot és sebességet állítanak be hozzájuk. A profilok közül ezután a szerszámon található gomb megnyomásával választhatjuk ki az aktuális feladatnak megfelelőt.

Ezután a mobilalkalmazáson és az interneten keresztül is elérhető, szintén ingyenes készletnyilvántartás (Inventory Management) jelenik meg, melynek segítségével a vállalkozások részletes adatokat tárolhatnak minden szerszámukról, beleértve a nem-Milwaukee darabokat is. Az alkalmazásban a szerszámokhoz hozzárendelhetők a számlák, a beszerzési és javítási költségek, és a munkavezetők beállíthatják, hogy az adott darabot melyik munkavállaló hol használja. Mivel a frissítések folyamatosan szinkronizálódnak minden eszközön, az adatok könnyen megoszthatók a különböző szerelési helyszínek és a központi iroda között.

Az eszközriport (Tool Reporting) alkalmazás a második negyedévben, az elsősorban villamosművek által használt a M18 Force Logic 6T elektronikus krimpelőkkel fog bemutatkozni. A szerelők valós időben tölthetik majd fel a bekötések eredményére vonatkozó adatokat, melyekből egyedi jelentések nyerhetők ki. Annak érdekében, hogy biztosítsa a szerszámok folyamatos rendelkezésre állását, az alkalmazás ezenkívül nyomon követi a felhasználást, és figyelmeztet az aktuális szervizelésre.

 

A digitális kéziszerszám platformban rejlő lehetőségeknek ezzel nincs vége. A One-Key lehetőségei bővülni fognak, és az új funkciók elérhetővé válnak majd még a korábban megvásárolt termékekhez is.

A One-Key letölthető a cég weboldaláról, vagy a kompatibilis okostelefonokra az Apple vagy a Google alkalmazás áruházaiból.

 

Az M18 Fuel termékekben a One-Key platformmal való kompatibilitás mellett három egyedülálló innovatív fejlesztés található: a kefe nélküli Powerstate motor, a Redlithium-ion akkumulátorcsomag és a Redlink Plus rendszer, mely az üzemidő és az élettartam növelése érdekében intelligens kommunikációt biztosít a kéziszerszám különböző hardver és szoftver elemei között.

 

 

Forrás: ÉpítésiMegoldások

 

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.