FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...

FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2015-04-29

Design+ Kiállítás és Vásár, május 8-10.

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Design+ kiállítás és vásár a MAXCity Lakberendezési Áruház területén. E rendhagyó és a maga nemében páratlan rendezvény ötvözi a különböző lakberendezési és egyéb hasonló tematikájú rendezvények, expók elemeit, és ezeken túlmutatva újat, mást ad a közönségnek, valami +-t.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

Miért vegyek részt?

A DESIGN+ a legnagyobb design kiállítás ma Magyarországon, amely 2011 óta minden évben és egyre nagyobb sikerrel mutatja be 30 000 nm-en több mint 100 kiállító újdonságait, innovációit a nagyközönség számára, immár 5. alkalommal.

 

Miért Design+? S egyáltalán mi az a bizonyos +?

Bármely kiállítást, vásárt választjuk, minden esetben ugyanaz történik: néhány tucat kiállító bemutatja kínálatának néhány általa preferált termékét, katalógusokat, szórólapokat osztogatnak, de valójában a látogató szakmai segítséget nem kap, a kiállítások valódi lényege a trendmutatás pedig évek óta várat magára, és okoz csalódást azoknak, akik újra, másra vágynak.

A Design+ kiállításon több mint 100 hazai és külföldi gyártó és forgalmazó mutatja be több száz kialakított enteriőr segítségével kollekcióját, szakképzett eladók és lakberendezők könnyítik meg a választást, hogy megtaláljuk otthonunk hiányzó darabjait.

 

Kiállítás, vásár, +++?

2015. május 8-10. között sokszínű programokkal - workshopok, pop up storeok, enteriőrverseny, fashion és gasztro kiállítók - várják látogatóinkat; más kiállításokon eddig be nem mutatott innovációkkal, művészekkel és kollekciókkal ismerkedhet meg a nagyközönség. Szakmai előadások, bemutatók, vetítések keretein belül bővíthetik az érdeklődők lakberendezési ismereteiket, kérhetnek tanácsot lakberendezőktől és kertrendezőktől. 

 

Enteriőr Verseny

Ötödik alkalommal rendezzük meg a már hagyománnyá vált és a látogatók körében is az egyik legkedveltebb betétprogramunkat, amelynek az idei témája az elmúlt négy évhez hasonlóan (Vissza a jövőbe, Az ötödik elem, Blöff, Eredet) idén is egy kultusz film címe:

Kincs, ami nincs.

A határtalan képzelet és fantázia együttesei olyan nézőpontokat nyitnak egy-egy témával, mely a közönség számára is elgondolkodtatóvá válik!

Május 8-tól lehet megtekinteni a kész kirakatokat, amelyeket szakmai zsűri is értékel. Az eredményhirdetés vasárnap délután a második emeleti rendezvénytermünkben (231.) kerül megrendezésre.

Négy különböző stílus, négy különböző látásmód csap össze: Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola, Junior Art Center, Makkai Stúdió, Óbudai Egyetem. Legyen Ön is részese!

Belépés: ingyenes a MAXCity Lakberendezési Áruház jóvoltából

Belépéskor a regisztrációnál valamennyi látogatót megajándékozza a MAXCity Lakberendezési Áruház egy 1.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal, amelyet a MAXCity üzleteiben levásárolhat, illetve egy nyereményszelvénnyel, mellyel részt vehet a vasárnap délutáni sorsoláson és megnyerheti a kiállítók által felajánlott értékes nyereményeket.

 

Forrás: Design+

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

STIHL - Nemzedékekre tervezve.

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.