FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2014-04-23

LKR-Hungary lett a Velux Magyarország

A dán Lars Kann-Rasmussenről nevezték el - LKR-Hungaryra - a Velux fertődi és fertőszentmiklósi telephelyét is magában foglaló vállalatot.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en


Lars Kann-Rasmussennek (a cégtáblánál balra) rendkívül fontos szerep jutott a fertődi Velux elindításában. Most róla kapta a gyár a nevét.

Lars Kann-Rasmussen idén ünnepelte 75. születésnapját, ezért vonul vissza a Velux Cégcsoport főrészvényese a Villum Alapítvány éléről.

Az egész személyiségéből emberséget árasztó, és a kora ellenére energikus üzletember felesége, Lene társaságában látogatott Fertődre, ahol a nagy nemzetközi cégcsoport menedzsmentje meglepetést tartogatott számára.

A megbecsülés és a tisztelet jeléül tegnap Lars Kann-Rasmussenről nevezték el a Velux Cégcsoport fertődi és fertőszentmiklósi telephelyét is magában foglaló magyarországi vállalatát, LKR-Hungary néven.

A fertődi házi ünnepségen Jorgen Tang-Jensen, a Velux Cégcsoport vezérigazgatója köszönte meg az üzletember sokéves áldozatos munkáját.

 

- A Velux magyar gyárának 27 évvel ezelőtti elindítása, sikeres fejlődése és a Velux gyártó cégeinek sorában elfoglalt kiemelkedő helye mind azt mutatják, jó döntés volt a cég megalapítása. Lars Kann-Rasmussennek rendkívül fontos szerep jutott a fertődi gyár elindításában. Az LKR-Hungary abban a munkakultúrában és szellemben tevékenykedik tovább, mint ami eddig is fémjelezte a vállalatcsoportot - mondta a résztvevők nagy tapsa közepette a vezérigazgató.

Lars Kann-Rasmussen meghatottan mondott köszönetet a gesztusért. - Ha elneveznek rólad valamit, akkor már tudhatod, valóban korosodsz - nevettette meg hallgatóságát.

Majd a magyarországi kezdetekre utalva kijelentette, a vállalat működésének legnehezebb időszakát a vasfüggöny korszaka jelentette. Az eltelt évtizedek azonban bebizonyították, a Velux igazi sikertörténetet hozott. - Ezúton köszönöm meg mindenkinek, aki részt vett a cég fejlődésében, hogy idáig juthatott a vállalat - mondta a leleplezett új cégtáblánál.

Vincze Zoltán, az LKR-Hungary ügyvezető igazgatója beszédében kiemelte, különleges ez a nap, mert ritkán adódik alkalom, hogy a dán és a magyar vezetők, s a magyar munkatársak együtt ünnepelhetnek. "Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy mostantól vállalatunk Lars Kann-Rasmussen nevét viseli. Ő egyike a Velux azon nagyszerű embereinek, akik példaképként szolgálnak számunkra és a jövő nemzedéknek. Neki köszönhetően nem csupán az egyik legsikeresebb cégcsoport tagjai lehetünk, hanem olyan emberekkel dolgozhatunk, akik remek munkájukkal, életükkel hozzájárulnak a társadalom jólétének javításához" - hangsúlyozta Vincze Zoltán. A dolgozók nevében Boros Józsefné köszöntötte Lars Kann-Rasmussent.

 

Tizenegy országban gyárt a Velux

A Velux az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, kínálatát közel negyven országban értékesíti. Tizenegy országban rendelkezik gyártóegységekkel, köztük Fertődön és Fertőszentmiklóson. A régió egyik legnagyobb munkaadója.

 

FATÁJ kiegészítés:

A Cégközlöny online kiadásában cikkünk közléséig még nem vezették át a névváltoztatást. A hazai vállalkozás jelenleg 1.062 főt foglalkoztat.

Forrás: Kisalföld

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

ID: WOOD projekt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

ERFARET Tudásközpont




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.