FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-06-13

ÖFORST GmbH. bemutatkozás

Az ÖFORST FORSTTECHNIK GMBH a John Deere erdészeti gépek és a Waratah harveszter adapterek hivatalos forgalmazója Ausztriában és Magyarországon, melynek székhelye az ausztriai Judenburg.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

 


Doosan erdei forgókotró DX210W

Küldetesünk :

Az cégünk többet kínál mint csupán egy terméket, vagy szolgáltatást.

 

Lelkes csapat dolgozik minden termékünk sikeréért, melyek így:

- Nagyobb termelékenységgel,

- Magasabb technikai színvonalon és

- Alacsonyabb üzemeltetési költséggel dolgoznak.

 

Ezek a szempontok teszik gépeinket és a szolgáltatásainkat különlegessé.

Szakmai tanácsadóink és ügyfélszolgálatunk mindent megtesznek vásárlóink elégedettségéért.

 

 

ÖFORST:  Partner az erdőgazdálkodásban

Az ÖFORST FORSTTECHNIK GMBH a John Deere erdészeti gépek és a Waratah  harveszter adapterek  hivatalos forgalmazója Ausztriában és Magyarországon, melynek székhelye az ausztriai Judenburg. A John Deere erdőgazdasági gépek mellett a már jól ismert erdőgazdálkodási gépgyártók eszközeit is megtalálja nálunk mint például a Doosan erdei forgókotrót, vagy a Kotschenreuther speciális erdei traktorokat.


John Deere harveszter

A kitűnően felszerelt  műhelyünkben átépítéseket és átalakításokat is elvégzünk amelyek a vásárlói igényekhez és az adott használati területhez igazítják gépe teljesítményét. Az átépítő munkáink egyik remek példája a Doosan erdei forgókotró DX210W. Megerősített daru, erős szélvédőrácsok, plexi fényszóróvédők, csúszászgátló tüskék, bukócsövek stb. mind a választható opciók között vannak.


John Deere forwarder

A képzett szervizeseinkkel és a jól felszerelt szervizautóinkkal a meghibásodott gépek nehezen megközelithető helyen történő javítása is megoldott.

 

A gyorsan elérhető újgépeink mellett egy egész európát átölelő használtgép kereskedelmi hálózattal várjuk.

 

Történet:

Az ÖFORST Forsttechnik gmbh 2009 ben alakult meg a knittelfeldi OM (Obersteirische Molkerei) leányvállalataként, és napjainkban is John Deere Erdészeti gépek, valamint a Waratah harveszter adapterek általános képviseletét látja el Ausztriában.

Az ezt követő években a telephelyet Christian Freitag ügyvezető igazgató irányirásával többször átépítették, fejlesztették, így tartva lépést az egyre bővülő igényekkel.

Cégünket a John Deere 2010-ben a "John Deeere Dealer Excellence Award" díjjal jutalmazta az elégedett vásárlók, a kiválló marketing, és a nagy számú értékesített gépnek köszönhetően.


Croy erdészeti vonszoló

2013 márciusa óta hivatalosan is az ÖFORST látja el a magyarországi John Deere erdőgazdasági gépek általános képviseletét. Több éves kapcsolatunkat a Timbertrans Kft-vel az idén tovább erősítettük, így a magyarországi John Deere Forestry gépek szervizét, támogatását hivatalosan is a Timbertrans Kft. látja el. A legfontosabb alkatrészek a Timbertrans Kft.-nél is elérhetőek, de speciális igények esetén a judenburgi raktárunk 950000 Euro értékű készletéből, vagy a stockholmi John Deere raktárból is gyors kiszolgálást biztosítunk. A judenburgi telephelyünkön magyar nyelvű ügyfélszolgálat biztosított.

Jelen pillanatban vállalkozásunk 14 alkalmazottat foglalkoztat.

 

Termékeink:

A forgalmazott termékeink között vannak a John Deere erdőgazdasági gépek, Waratah harveszter adapterek és daruk, Doosan erdei forgókotrók, Dutch Dragon aprítógépek, Kotschenreuther erdei traktorok, Moipu harveszterek és görgők, Indexator rotátorok, Hultdins kanalak, Pewag láncok, Oregon láncfűrész tartozékok, mobil üzemanyag tárolók valamint magas szakítószilárdságú acélkötelek.

(x) ÖFORST GmbH.

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.