-------

FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-05-03

Az RS Bútoráruházak kiemelt célcsoportja: a fiatalok

Az egyik legnagyobb magyar (tulajdonú) bútorforgalmazó vállalkozás, az RS Bútor, a hazai gyártású minőségi bútorok tartósan alacsony áron kínált széles választékával teremt konkurenciát a legnagyobb hazai bútorforgalmazóknak.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

 


Az RS legújabb, jó minőségű, kedvező ár-arány értékű trendi bútoraival a fiatal, első lakás tulajdonosok lakberendezési igényeinek kielégítését célozza.

Egyre dominánsabban nyit az RS a 20-as, 30-as éveiben járó fiatalok felé divatos, modern, letisztult bútorkínálatával. Az új generáció igényeire leginkább a dinamizmus, a vitalitás, az önálló otthon megteremtésének vágya, a stílus, a praktikusság és a mindennapi használhatóság jellemző. Mindezek jegyében indítja útjára új generációs programjának 2013-as kampányát a szintén húszas éveibe érkezett RS Bútoráruház.

Az RS Bútor új generációs programjával az első lakásukat berendező fiatalok felé nyit. Ezt a törekvését támogatta a "Légy Te az RS Bútoráruház új generációs arca!" országos reklámarc pályázat is, amelyre közel száz budapesti és vidéki 18-26 év közötti fiatal jelentkezett. A pályázat kiválasztottjai fiatalos, lendületes egyéniségükkel nyerték el az RS Bútoráruház reklámarca címet. A 2013-as májusi kampány kiadványaiban, katalógusaiban, reklám filmjeiben és óriásplakátjain már ők képviselik az új irányvonal kommunikációs üzeneteit.

Az RS Bútoráruház az új generáció vásárlói igényeit a választék és a szakértői kiszolgálás minőségének folyamatos fejlesztésével, a hazai gyártók által előállított fiatalos termékkínálattal igyekszik kielégíteni. Célja a jól használható, esztétikus bútorokkal berendezett élhető otthon megteremtése. A hazai gyártók nyitottá váltak a fiatal generáció egyedi igényeire, európai színvonalú csúcs-gyártástechnológiájuk a külföldi gyártókéval vetekszik.  Ezt bizonyítja az is, hogy az RS Bútoráruház kínálata szinte naponta gazdagodik újabb és újabb trendi bútorokkal.  Az első lakásukat berendező fiatalok választási szempontjait főként a költséghatékonyság, a praktikum és a design összhangja határozza meg. A piaci környezet évek óta tartó átalakulásának köszönhetően mára az RS elérhető áraival, fiatalos és széles termékkínálatával, vevőorientált szemléletmódjával, minőségi szolgáltatásaival igyekszik kiszolgálni még teljesebben a fiatalok igényeit. A 20-as, 30-as korosztály lakása berendezését a változó trendeknek megfelelően általában öt-hat évre tervezi, a könnyű átrendezést is figyelembe véve. Az RS Bútor kínálatában található minőségi termékekkel igényesen kialakítható egy fényűző otthon, igen alacsony költségvetésből. Sokan előre eltervezik, hogy milyen bútort szeretnének, míg mások éppen ellenkezőleg, azt veszik meg, amibe az áruházban szeretnek bele. Fontos a gyártó is, bár főként az ár és a minőség aránya a meghatározó.

A "Légy Te az RS Bútoráruház új generációs arca!" - pályázattal az volt a célunk, hogy olyan tehetséges és fiatal fotogén személyiségeket találjunk, akik jól át tudják adni az RS Bútor új stratégiájának üzeneteit, hatékonyan szólítva meg ezáltal a 20-as, 30-as éveiben járó új generációt. Szeretnénk segíteni ezt a korosztályt az első otthonuk minél divatosabb, hangulatosabb berendezésében, figyelembe véve, hogy önállósodásuk, családalapításuk időszakában minél kedvezőbb áron tudják ezt megtenni. Be szeretnénk bizonyítani, hogy a divatkövetés nem kell, hogy drága legyen és azt, hogy az IKEA-n kívül is van élet. Akampány arcaiként kiválasztott fiatalok, az RS Bútoráruház 2013-as újirányvonalának kommunikációs építkezését képviselik. Az RS, magyar áruházként a magyar fiatalok első lakásának berendezését támogatja - mondta el Pólya Miklósné Szabó Eszter - az RS Bútoráruház marketing igazgatója.

 

A kampányhoz kapcsolódóan Hrivnák Tünde divattervező készítette el a kultúránkból építkező, új RS irányvonalhoz illő, kalocsai mintákkal díszített ruhakollekciót. A tervező híres arról, hogy kiváló minőségű, főként elegáns viseleteit eredeti kézzel hímzett magyar motívumokkal díszíti. Az RS új generációs kampányának óriásplakátjain látható "RS arcok" hétköznapi viseletén is ezek a motívumok jelennek majd meg.

Az RS kezdetektől a magyar bútorgyártók piacának bővítését, a magyar gyártók összefogását képviseli. A bútorpiac egyre szűkülő kereslete mellett a meglévő vásárlóerő érzékelhetően a minőségi termékek irányába összpontosul, de ár érzékeny. Az RS ezt az igényt felismerve kereste meg azon bútorgyártó partnereit, akik az új, fiatalos bútorok iránti vevői igényt minőségi bútorokkal képesek kielégíteni, méghozzá a legkedvezőbb áron. Az RS Bútor meghatározóan magyar gyártók minőségi termékeire összpontosított kereskedelmét a magas szakértelmű vevőkiszolgálás, a gyártására és a szállítására vonatkozó gyors és pontos teljesítési határidők és a vevőorientált eladáskultúra is támogatja. Az RS, a fiatalos, praktikus bútorok piacán a vevőknek teremt előnyt, hiszen azonos színvonalú termékek esetén az árat mesterségesen srófoló üzletpolitika helyett költséghatékony módszereivel, termékeinek árfekvése jelentősen, akár 30-50 százalékkal is alacsonyabb lehet. Mindemellett a magyar bútor gyártók termékeinek választása révén nem csak azok piaci helyzete, de magyarságtudatunk is nő.

 

Az RS Bútoráruházról:

A működését 1992-ben egy elhagyott kultúrházban kezdő magánvállalkozás máig a magyar bútorgyártók hazai piaci megjelenését támogatja. A cég neve a Reitter Ferenc és a Petneházy utca sarkán alapított első, működését bizományba átvett áruk forgalmazásával kezdő Reitter Sarok Bútordiszkont üzletéből ered. Az RS név mára a köztudatban egybeforrt a jó minőségű, kedvező ár-érték arányú, bútorok forgalmazásával. Az RS bútor évi több mint tízezer darabos bútorforgalmával és több milliárdos árbevételével a legerősebb magyarországi bútorforgalmazó cégek egyike. A tradicionálisan magyar gyártókra építkező RS, óriási erőfeszítéseket tesz a hazai termékek piaci megjelenésének erősítésére. A tartósan alacsony árpolitikájának köszönhetően a termelői áron bizományi értékesítésre átvett árut, nagyon alacsony árréssel adja tovább. A "fogd meg, vidd el és használd rögtön" elvet követve a kezdők, újrakezdők RS Bútordiszkont Áruházból mára a fővárosi piacot befolyásoló Áruházlánccá nőtte ki magát, mely jelenleg négy magyarországi, főleg budapesti áruházat működtet.

 

(x) RS.hu cégcsoport:
MBIK Zrt.
- RS Bútorpiac Kft. - RS Kereskedőház Zrt. - Reális Üzletviteli Zrt.

Kapcsolódó FATÁJ cikk:

Hazai beszállítókat keres a 20 éves RS Bútor (2012-12-07)

2011. március 11-én megnyitotta kapuit az RS M7 Bútoráruház (2011-04-12)

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.