FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2012-06-01

Marek Feltl lett az IKEA CZ-HU-SK regionális vezetője

2012. július 1-jétől Marek Feltl, az IKEA Olaszország jelenlegi ügyvezető igazgató-helyettese tölti be az IKEA Csehországért, Magyarországért és Szlovákiáért felelős regionális ügyvezető igazgatói pozícióját.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on


Marek új munkakörében első feladatának azt tartja, hogy munkatársai az IKEA vásárlókat és hétköznapi életüket jobban megismerjék, ezért legalább 200 otthon meglátogatását szervezi a cseh-magyar-szlovák régió munkatársai számára.

 

Marek karrierje 1992-ben indult az IKEA-nál, az IKEA Csehország logisztikai menedzsereként. Azóta több beosztásban és területen dolgozott, például Svédországban a Kelet-Európáért felelős Business Navigation területen, Prágában áruházvezetőként, valamint a cseh-magyar-szlovák régió regionális ügyvezető igazgató-helyetteseként.

Jelenlegi pozíciójában, az IKEA Olaszország ügyvezető igazgató-helyetteseként Marek 10 olaszországi IKEA áruházért (megközelítőleg 3000 munkatárssal), számos nemzeti funkcióért és nemzeti szintű projektért felelős. Az egyik ilyen projekt célja, hogy az IKEA minél több tudással rendelkezzen az emberek otthoni életéről, valamint IKEA megoldásokkal új módszereket alakítson ki az emberek álmainak megvalósítására, mindennapi igényeinek kielégítésére.

 

Mareket a cégnél felkészült vezetőnek és kereskedőnek tartják, gyakorlatias, cél- és vásárló orientált, valamint odafigyel a munkatársaira.

 

""A cseh-magyar-szlovák régióban a meglévő, jól működő alapra szeretnék építkezni, a kereskedelmi szemléletű áruházakra és a rendkívül vásárló-orientált munkatársakra. Fő célom a régió növekedésének biztosítása, felhasználva Olaszországban szerzett tapasztalatomat, egyes üzleti tevékenységeinket emocionálisabbá, spontánabbá téve, valamint ténylegesen inspirálva vásárlóinkat" - mondja Marek.

 

Marek szerint a növekedésnek négy fontos eleme van. Az IKEA termékek és megoldások megfizethetősége és piaci relevanciája, ezáltal minél több ember álmainak és igényeinek kielégítése. Az IKEA áruházak vitalitása és ajánlatai, amely egyben okot is szolgáltat a vásárlóknak ellátogatni az IKEA áruházakba, ahol mindig találnak valami újat és inspirálót. A megközelíthetőség, az új áruházi épületek kihasználása, valamint az e-kereskedelem jövőbeni bevezetése. Az IKEA márka arculatának építése - az embereket támogató vállalatként -, amely vezető szerepet vállal környezeti és szociális területeken.

 

"A növekedés elérésének egyetlen eszköze az egész szervezet ösztönzése, minden tevékenységünk során szem előtt tartva jelenlegi és potenciális vásárlóinkat" - összegzi Marek.

 

Marek nős, két felnőtt gyerek édesapja, hobbyja az utazás és a görkorcsolyázás, valamint szeret kertészkedés közben kikapcsolódni.


Forrás: humanpolitika.hu

 

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.- Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.