FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2012-03-12

Kanizsai Bútornapok, március 20-25.

A Kanizsai Bútornapokon 14 kiállító lesz a bútorgyártástól a lakberendezésig, a Faipari Szakosztály szervezésében, a Kanizsa Centrum Bevásárlóközpontban.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

 

A Faipari Szakosztályunk 2012. március 20-25. időpontban rendezi meg a XVI. Kanizsai Bútornapokat. 

Helyszín: Kanizsa Centrum Bevásárlóközpont. A kiállítás ünnepélyes megnyitója március 20-án 16 órakor lesz. A megnyitóra felkértük Cseresnyés Péter polgármester urat.

A vásár honlapja: www.kanizsai-butornapok.hu

 

 

A kiállításon 14 kiállító vesz részt főként a bútorgyártás területéről, de jelen lesz a lakberendezéshez szorosan kapcsolódó tevékenységek, szinte az összes tárháza. Nevezetesen: lakószobabútorok, konyhák, hálószobabútorok, étkezőbútorok, fürdőszobák, bútoripari anyagok, függönyök, üvegipar, burkolóanyagok, szőnyeg stb. Ami a látogatók szempontjából nagyon fontos, a kiállítás területén Bútorbörzét tartunk. Itt nagy kedvezménnyel főként ülőgarnitúrákat lehet megvásárolni. Egyébként az összes kiállított bútorhoz vásári kedvezménnyel lehet hozzájutni.

Ez a kiállítás nagyon fontos jubileum egyesületünk éltében. Tíz évvel ezelőtt, 2002. márciusában tartottuk az első kiállításunkat, hagyományteremtő céllal, a KÖGÁZ csarnokában. Úgy érzem itt fontos megemlítenem ötletgazdánk, Stampf Bernadett nevét, a kiállítás értelmi szerzőjét, aki egyesületünk ügyeinek fontos szervezője. Itt felmerülhet a kérdés: akkor miért XVI.? Egészen a válság kirobbanásáig, évente kettő kiállítást tartottunk, egyet tavasszal és egyet ősszel. Úgy érzem fontos megemlíteni azt, hogy ez a kiállítás és egyáltalán a szakosztályunk is példaértékű összefogásnak mondható, hiszen alapjában véve egymás konkurenseiként, foghatnánk egymás nyakát is, de mi inkább egymás kezét fogjuk, hiszen közös erővel együtt többre jutunk. Fontos dolog az is, hogy kiállításról kiállításra megfigyelhető a kiállítócégek szakmai fejlődése, hiszen titokban minden kiállító azt szeretné, hogy az ő terméke legyen a legszebb, legjobb, és ez a fejlődés motorja.

Március 23-án az Országos Asztalos és Faipari szövetség zsűrije fogja értékelni a látottakat. Este a jubileumi ünnepi gyűlésünkön a zsűri javaslata alapján, polgármesterünk és az Országos Asztalos és Faipari Szövetség Elnöke átadja a díjakat. Bízom benne hogy a kiállítás hasznos lesz mind a látogatók mind a kiállítók szempontjából.

 

Tisztelettel: Hohl László, elnök

 

Kiegészítés:

A Táborhely utcát nem találtuk a Google-maps térképen, a Kanizsa Centrum nem tett térképet honlapján a kapcsolat oldalra. Az alábbi képre kattintva megnyíló térképen a Teleki utca Hevesi utca körforgalmú kereszteződésétől É-K-re van a Kanizsa Centrum. (Ebben van az Interspar is.) GPS esetén célszerű lehet a Teleki utca 90-et úticélnak megadni, onnét már nem lehet eltéveszteni.

 

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.- Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.