FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-10-04

Garant Möbel Austria - új iroda, új kolléga

A WohnUnion és a Garant Möbel Austria beszerzési egyesület jelenleg 236 kereskedelmi ügyfelét mostantól új 670 m2 alapterületű irodában gondozzák. Az egyesületek munkájának támogatásaként a napokban kezdte meg tevékenységét Thomas Riepl.

A hetzendorfi Big Point Center központban található új irodahelyiség (A-1120 Wien, Altmannsdorfer Str. 74-76) található a korszerűen és ízlésesen berendezett "TÖBB MINT SZOLGÁLTATÁST" nyújtó irodahelyiség.

 

"Szebbek vagyunk, mint valaha, ráadásul a költségünket is könnyűszerrel csökkenthetjük" - így adja elégedettségének tanújelét Christian Wimmer ügyvezető.

 

TÖBB, MINT SZOLGÁLTATÁS: Meghívás a nyitott kapuk napjára.

A nyitott kapuk napján Wimmer úr kereken 80 vendéget üdvözölhetett, főleg az egyesületek beszállítóit és kereskedelmi ügyfeleit. Elsősorban azoknak a beszállítóknak és kereskedelmi ügyfeleknek nyilvánította ki köszönetét, amelyek/akik az új irodahelyiség létrehozását támogatták.

"Jól érezzük magunkat az irodánkban" - állapította meg Wimmer úr, kiemelve a főútvonalakhoz való kedvező csatlakozást és azt a lehetőséget, hogy látogatóik szabadon parkolhatnak a mélygarázsban. És milyen a véletlen, az új iroda csak egy kőhajításnyira van a Hetzendorfer utcában az ÖMGE ill. Garant cégközponttól. Jövő év júliusában a Grazban található iroda 6 munkatársa is Bécsbe költözik. Ezt követően a TÖBB, MINT SZOLGÁLTATÁS munkacsoport 1 épületben dolgozik majd.

 

Jelenlegi egyesületi viszonyok

A (WohnUnion 110 és a Garant Möbel Austria 126 kereskedelmi partnere) - jelenleg összesen 236 - együttesen 2900 dolgozót foglalkoztat, és együtt kereken 165.000 m2 kiállítási területtel rendelkezik, évente 500.000 m2 parkettát rak le, és mintegy 5800 konyhát értékesít. Kereskedelmi forgalmuknak kb. 9,5%-át Ausztriában értékesítik, kb. 400 beszállítótól vásárolnak (köztük 60 törzsszállítótól), és kb. 3,5 millió prospektust, szórólapot és garanciajegyet adnak ki. A központ évente 140.000 kereskedelmi és szállítói partner számláját könyveli.

"Szolgáltatásunkkal hozzájárulunk kereskedelmi partnereink gazdasági jövőjének biztosításához" - mondja Wimmer úr, és nem hagyja megjegyzés nélkül, hogy eme tevékenységük egyesületük tagsága gazdasági sikerének negyedrészét jelenti.

Thomas Riepl - az új egységigazgató Thomas Riepl (40 éves) október 1-jén kapcsolódott be a lakályos lakás és lakástervezés célkitűzését maga elé tűző Garant szakági szervezet kereken 75 kereskedelmi partnerének gondozásába. Feladatkörébe tartozik a stratégiai beszerzés is.

A felső-ausztriai Riepl (Urfahr-térség) sokévi szakági tapasztalattal rendelkezik: asztalos mesterséget tanult, szakképzett belsőépítész, és sok évet töltött lakberendező cégeknél. 1999-2005. között az Elektrolux cégnél a háztartási készülék ágazatban főkönyvelőként dolgozott, legutóbbi munkahelye a DAN cégnél volt. Nős, 5 éves fia van.


Forrás:
ElektroJournal
Szakfordítás: Ternóczi Endre - okl. erdőmérnök honlap: Poliglott Szakfordítói Iroda

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.