FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-09-03

BNV - Budapesti Nemzetközi Vásár, szeptember 8-12.

Az őszi szezont ezúttal is a BNV nyitja majd a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A vásár folyamatos megújulását hivatott szemléltetni a színes és fiatalos logó, amely mintha mindig mozgásban lenne. 

 

És hogy miben más még az idei BNV? A programokban mindenképpen. A kedvezményekkel, akciókkal kecsegtető vásár és a korábbi évek sikeres programjai - mint például a könyv- és növényvásár, a latintánc- és fitnesz bemutató, valamint az egészség- és életmód sziget - mellett rengeteg új és vonzó esemény várja a látogatókat a BNV ideje alatt.

 

TÉR-FORMA-Design Lakberendezési Kiállítás

 

BÚTORSZÖVETSÉG - A pavilon 206-a

"Magyar Kiválóságok"

A nemzetközi megmérettetésben legsikeresebb magyar bútorok bemutatója.

 

"Az új generáció"

Trend, design, innováció: fiatal tervezők munkáinak bemutatója

 

 

A FATÁJ-FATUDAKOZÓ-FAGOSZ szolgáltatásairól szintén minden arra látogató érdeklődő tájékoztatást kaphat ha benéz az A pavilon 206-a jelű standjára!

 

LOSZ TREND-SZIGET

"Város és vidék - elmosódott határok"

A Lakberendezők Országos Szövetségének Trend-szigete idén a vidéki és nagyvárosi lakások enteriőrjei közötti ellentétet járja körbe. A városi enteriőr egy modern, nagyvárosi stílushoz igazított lakást jelenít meg. A tervezők egy tetőkertet is megálmodtak, jelezvén a városi ember azon vágyát, hogy valamire zöld vegye körül. Az enteriőr a nagyvárosi élet, a pénz mindenhatósága, a technika vívmányainak felhasználása és a kortárs elegancia alkalmazása mellett kardoskodik.

 

A MoJaHo Modell, Játék, Hobbi Kiállítás és Vásár a Vasúttörténeti Parkból költözik a Hungexpo-ra. A MoJaHo közönsége által már megszokott modellbemutatók, terepasztalok, kézműves foglalkozások és társasjátékok mellett a Nagycsaládosok Országos Egyesületével és a Család, Gyermek, Ifjúság Egyesülettel együttműködésben tanácsadásokat szervezünk a szülőknek. Meghirdettük továbbá a Hungexpo-FTC Kölyök Focikupát is, ahol a bírók a Fradi edzői és ahol népszerű futball sztárok is feltűnnek majd.

A Nemzetközi Macskakiállítás és Kisállat Vásár péntektől vasárnapig tölti meg a C pavilont a gyermekes családok legnagyobb örömére. A Presser Gábor nevéhez fűződő országos zenei esemény, a Magyar Dal Napja pop-rock színpada ismét visszatér a BNV-re, a legnépszerűbb hazai sztárok fellépésével a BNV zárónapján. Tér-Film-Zene Fesztivál - A ráadás! címmel a népszerű nyári rendezvény őszi folytatása négy napon keresztül, csütörtöktől vasárnapig a kertmozik hangulatát idézi majd.

Az AVON "Egy szempillantás alatt" című show-műsorával jelentkezik a BNV-ről a Hölgyek Napján, a Popdaráló sztár énekeseivel és közönség-sminkversennyel. Emellett az AVON a rendezvény ideje alatt végig várja a hölgyeket bőr- és hajdiagnózissal, smink tanácsadással, illat tesztekkel, kézápolással, arcmasszázzsal, hajformázással és a tervek szerint néhány napig nálunk parkol majd az AVON Mozgó Szépségszalon busza is.

Íz-Lelő Tér néven, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont fedett sétányán, a passzázsban kulináris élmények várják a közönséget: népszerű hazai éttermek standjain "íz-lelhetik" meg a nemzetközi konyhák ízeit. Íz-lelő kinn, íz-lelő benn! Az "A" pavilonba is beköltözik a gasztronómia. Az Íz-Lelő-helyen nívós hazai éttermek show-műsorral, látványkonyhával és nem utolsósorban kóstolókkal várják a látogatókat.

Ami azonban változatlan a BNV-n: szeptember 8-án, az Építkezők és Lakberendezők Napján előadások, konferenciák várják az otthon téma iránt érdeklődőket és a szakembereket. Szeptember 9-én, az Ötvenentúliak és Diákok Napján kedvezményes belépési lehetőséggel várjuk a nyugdíjasokat és diákokat, míg szeptember 10-én, a Hölgyek Napján a nők számára ingyenes a belépés. A hétvége továbbra is a családoké, amelyre kedvezményes családi jegy váltható. Vasárnap pedig a húrok közé csapunk, hiszen ez a nap nálunk is a magyar dalról szól.

 

Látogatói programfüzet letöltése.

 

Találkozzunk a BNV-n!

 

FATÁJ-FATUDAKOZÓ-FAGOSZ

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.