FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-03-22

Magas állami kitüntetések a NYÍRERDŐ-nél

Magas állami kitüntetésben részesült Gulyás Imre, a NYÍRERDŐ Zrt. gazdasági vezérigazgató helyettese és Bódi László András, az erdőgazdaság igazgatóságának elnöke.

Március 15-e, nemzeti ünnepünk alkalmából Gulyás Imre, a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. gazdasági vezérigazgató helyettese a nyírségi erdészet eredményes érdekében végzett másfél évtizedes munkája elismeréseként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át.

Bódi László András az erdőgazdaság igazgatóságának elnöke (a Tedej Agrártermelő és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója) a magyar agrár- és erdőgazdaság fejlesztése érdekében kifejtett, több évtizedes kiváló munkájáért a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült. Az elismeréseket Prof. dr. Nagy János, a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács elnöke adta át Budapesten.

 

Az ünnepségen a következő méltatások hangzottak el:

Gulyás Imre pénzügyi-számviteli irányításával cége az erdőgazdálkodási ágazaton belül sikeresnek minősíthető társaság lett, jövedelmezően gazdálkodik, megtartotta pénzügyi egyensúlyát. Stabil üzletmenettel, eredményes belföldi és külpiaci kereskedelmi munkával, szigorú költséggazdálkodással a társaság az elmúlt években folyamatosan az országos erdőgazdálkodási ágazati átlagot meghaladó jövedelmezőséget ért el. Sikerrel valósította meg egy kiterjedt tevékenységet folytató gazdaság korszerűsítését, hatékony működését és a környező mezőgazdasági vállalkozások integrációját a kölcsönös előnyök messzemenő figyelembe vételével.

 

Bódi László András a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. Igazgatóságának elnökeként, több mint tíz éve végez kiváló munkát. Segített átültetni a gyakorlatba olyan vállalatirányítási módszereket, amelyek elősegítik az egységek eredményeinek mérését, rámutatva az esetleges fejlődési irányokra, lehetőségekre. Az erdészeti társaság gazdálkodása az elmúlt időszakban kiegyensúlyozott, folyamatosan magas eredményt produkál. Az igazgatóság magas színvonalú munkájának hatékonysága nagyrészt az ő nevéhez fűződik. Mint országosan is ismert és elismert vezető, sokat segített az üzleti kapcsolatok létrejöttében is.

Forrás: Nyírerdő Zrt. 03-22

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.