FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-03-05

Árkorrekció az ACword elszívóknál

Az ACword, kiváló minőségű termékeivel és verhetetlen áraival egyértelműen megalapozta a magyarországi piacvezető szerepét. Ma sincs konkurense az ACword elszívóknak.

A Csiba Kft. kőszegi bemutatótermében széles választékban tekinthetők meg az elszívó gépek. A kft. igen gyümölcsöző kapcsolatot ápol az ACword céggel, mely Csehország legjelentősebb elszívó berendezéseket gyártó vállalata. A beszállítói viszony immár 20 éve áll fenn a két cég között.

Az ACword, kiváló minőségű termékeivel és verhetetlen áraival egyértelműen megalapozta a magyarországi piacvezető szerepét, és nagyban hozzájárult a Csiba Kft. jó hírének öregbítéséhez. Ma sincs konkurense az ACword elszívóknak, hiszen olyan technikai megoldásokat és alapanyagokat alkalmaznak ami máshol csak lényegesen magasabb áron kapható, illetve megfordítva: ennél kedvezőbb áron csak lényegesen gyengébb minőséget tudnak más gyártók a piacra dobni. Jellemző példa erre, hogy gépeik kizárólag fém burkolattal és fém rotorokkal készülnek. Hagyományos termékeik a mobil kivitelű, helyi elszívók és a beltéri kisebb elszívó központok.

Az utóbbi idők fejlesztései által a cég már kültéri, központi elszívókat is készít, és szívó teljesítményben a 75.000 m3/h sem jelent gondot. A rendszerek kialakításánál figyelembe veszik a modern hulladékgazdálkodási irányzatok elvárásait. Tehát a nagyobb gépeik rendelkezhetnek csigás kihordással és közvetlen brikettáló betáplálással. A brikettáló náluk is megrendelhető, de külön értéket jelent hogy az elszívójuk más gyártmányokhoz is kompatibilis.

 

Az ISO9001 és ISO 14001 minősítésű cég gépei, csaknem egyedülálló módon ATEX tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Az "Ex" jelölés speciális motort, antisztatikus filtert és a szokásos nylon gyűjtőzsák helyett, tartós, textilből készült gyűjtőt jelent. Faporok (csiszolás) esetén kizárólag ez a kialakítás jelent megfelelő védelmet a kiporzás és a robbanásveszély ellen, illetve ez felel meg a vonatkozó előírásoknak. Az ACword cég az utóbbi időben a német Schuko szűréstechnikai cégbirodalom tagjává vált. Ez a vevők számára úgy jelent többet, hogy a Schuko gazdag szakmai tapasztalata és háttere is rendelkezésre áll, de megmarad az ACword igen kedvező árkonstrukciója. Azonban az új irányítás szükségszerűen némileg átrendezi az árviszonyokat is. Esetünkben ez szerencsés módon nem jelentett emelést, illetve a termékek többségénél nem emelést hanem kis mértékű csökkenést eredményezett. Csupán néhány árucikk értéke emelkedett. Az átlag árszínvonal változatlannak tekinthető. Azon érdeklődőknek, akik már korábban kértek ajánlatot elszívóberendezésre a Csiba Kft.-től, most érdemes megújítani az ajánlatkérést, hiszen valószínűleg egy kedvezőbb árat tud ajánlani a forgalmazó. Ez akár fel is gyorsíthatja a megvalósítást.

Természetesen a cég szívesen fogadja azokat a megkereséseket is, ahol csak mostanában merült fel az elszívás megvalósításának, vagy korszerűsítésének gondolata.

 

Ismerkedjen a lehetőségekkel a Csiba Kft. honlapján.

Tóth Gusztáv - Csiba Kft. (x)

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.