FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

Faipari gépek -> Stonewood Kft
Weitzer Parkett Kft
FORMANCE Kft
Mátyás Fakereskedo Kft HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-03-04

Marketing nélkül nem megy - kézikönyv KKV-knak

A közelmúltban megjelent kézikönyv szerkesztő gárdájának törekvése az volt, hogy a marketing-gondolkodást, a szakma tapasztalatait, a vállalkozások sikeres építésének egy újszerű, de biztos távlatokat nyújtó módszereit tegye életközelivé.


- Ön vállalkozó? Esetleg egy elkötelezett munkatárs, aki megszállottan hajszolja cégét a siker felé?

- Kételkedik a marketing fogások eredményességében?

- Szeretne a vállalkozások mindennapi munkájához, az eredményességük növeléséhez gyakorlati tudást, szellemes megoldásokat, fortélyokat, azonnal hasznosítható ötleteket kapni?

 

A Marketing nélkül nem megy c. könyv szerkesztő gárdájának törekvése az volt, hogy a marketing-gondolkodást, a szakma tapasztalatait, a vállalkozások sikeres építésének egy újszerű, de biztos távlatokat nyújtó módszereit tegye életközelivé. Ez a kitűnő kézikönyv a vállalkozásukat kezdőknek, a vállalkozásuk elkötelezettjeinek és azoknak íródott, akik kellő óvatossággal, kétkedéssel nyúlnak a marketing felé, a sikeres módszerek alkalmazásához.

A Magyar Marketing Szövetség gondozásában 2009. év végén jelent meg a "Marketing nélkül nem megy" című könyv. A Szövetség alkotóközössége - amelyben 15 gyakorlati és elméleti szakember vett részt - a kis és középvállalkozások számára írt hasznos, gyakorlati kézikönyvet. Nincs olyan vállalkozás, amelyik marketing gondolkodásmód, és annak eredményeként marketing tevékenység nélkül sikeresen működne.

A vállalkozások nem vállalhatnak fel minden kockázatot, de kockázat nélkül nem működnek. A kockázat csökkentése, a piaci esélyek növelése teszi szükségessé a rendszerezett marketing ismereteket, a szakma jól használható fortélyainak elsajátítását. A hazai vállalkozók többsége - szűk két évtizedes valós piaci versenyismeretei miatt - nem vagy alig rendelkezik praktikus marketing ismeretekkel, vagy épp a tanulás éveit éli. A könyv ebben a tanulási időszakban kíván leírt tapasztalatokkal, tanácsokkal, hasznos gyakorlati módszerek bemutatásával időt spórolni a vállalkozásoknak. Az írók - tele megélt tapasztalatokkal - vezetik be az Olvasót a marketing gyakorlati titkaiba.

 

Ezért igaz, hogy a leghatékonyabb időgazdálkodás, ha könyv olvasása során szerezhető meg mások több évtizedes tudása, tapasztalata.

A könyv szerkesztési alapelve, koncepciója két kérdésben összefoglalható:

- Mi fontos?

- Hogyan lehet hasznosan alkalmazni?

 

A versenyelőnyök megőrzésének, annak növelésének, a verseny hátrányok gyors ledolgozásának, a sikeres piaci szereplés egyik nélkülözhetetlen eszköze ez a könyv.

 

A "Marketing nélkül nem megy", konferenciánk mottójával azonos című kis-és középvállalkozásoknak szóló gyakorlati kézikönyvünk a 19. Országos Marketing Konferencián debütált.

Nagy tetszést váltott ki, mind koncepciójával, mind külalakjával a szakmai közönség körében. A könyvet a www.marketing.hu oldalon elhelyezett képre kattintva, egyszerűen, on-line rendelheti meg!

 

Minden szakmai könyv annyit ér, amennyi hasznos tanács van benne. Ha az olvasó talál olyan gondolatokat, ami megerősíti, akkor jó a könyv! Ha olvashatók olyan tanácsok, gondolatok, amelyek bővítik az ismereteket, és kitűnő alternatívát kínálnak kritikus üzleti szituációkban, akkor értékes a könyv. Amennyiben olyan ismeretekkel, tanácsokkal gazdagítja az olvasót, ami eddig nem jutott eszébe, vagy nem alkalmazta még, akkor nélkülözhetetlen. Ez a könyv teljes mértékben megfelel ezeknek az elvárásoknak!

 

A kiadvány fogyasztói ára 3.490,- Ft

 

Kellemes időtöltést és jó tanulást az olvasáskor!

Sok sikert az olvasása után!

 

Juhász Violetta - főtitkár

Magyar Marketing Szövetség

1135 Budapest, Fáy u. 61.

Tel: (1) 221-0639, Fax: (1) 236-0509

e-mail: marketing@marketing.hu

 

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.