FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

Faipari és erdészeti gépek -> WOODTECH CSOPORT Kft
Mátyás Fakereskedo Kft HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf


FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvekFAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2009-12-09

Luxusdizájn a VAM-ban

Sikeresnek értékelték a szervezők a hétvégén első alkalommal megrendezett Fine Living Expót. A VAM Design Centerben mintegy három-ezer négyzetméteren vonultak fel a prémium kategóriás és luxusmárkák.


Fotó: Kálló Péter

A december 4. és 6. között megrendezett Fine Living Expón összesen 97 kiállító volt jelen. A prémium kategóriás márkákat négy tematika köré szervezték: divat, dizájn, gasztronómia és életstílus. A hétvégén körülbelül 2500-an voltak kíváncsiak az eseményre, amely a szervezők szerint jó látogatószámúnak minősül, figyelembe véve, hogy ez volt hazánkban az első ilyen kiállítás.

 

- Ez nem egy tömegrendezvény volt, nem is annak szántuk - mondta Zsoldos Vanda. Az eseményt szervező Stamford Global Kft. munkatársától azt is megtudtuk: az esemény ötlete egy luxusmarketinggel foglalkozó szakmai konferenciából indult, de a visszajelzések alapján a cégek igényeltek egy ilyen kiállítást is. Így szombaton és vasárnap a nagyközönséget várták, míg a pénteki szakmai napon szervezték meg a konferenciát.

Ennek tematikája is a kiállításhoz igazodott, így a dizájn, a gasztronómia, a divat és az életstílus területéről is voltak előadók. A meghívott szakértők olyan témákat jártak körül, mint a luxus életstílusa a modernitásban, a márkapozicionálás a gazdasági válság idején, vagy a stílusteremtés marketingértéke.

A szervezők összességében sikeresnek ítélték a kiállítást: bár a látógatószám némileg elmaradt a várakozásaiktól, a szakma igényesen képviseltette magát, és jók voltak a visszajelzéseik. Ennek fényében biztosra vehető, hogy jövőre újra megrendezik a Fine Living Expót.

Forrás: Metropol 12-08


DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

A Microsonic Hunter-1™ kifejezetten olyan eszköz, mely az impulzusszeru zajbehatás káros következményeitol (dörej-ártalom) óvja meg viselojét, míg csendes környezetben a kello hallást biztosítja.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.